Hammarö Cup 2017

U11 var helgen 10-12 mars på tokt i Sverige

Holmens U11 lag har nok en gang vært utenlands og kjempet. Denne gangen var det Hammarö Cup som lokket gutta over landegrensen. Arenaen var Skoghall, åtte lag deltok og kampene gikk over 2 x 15 minutter.

Holmen Hockey, Örebro Hockey Ungdom Vit, Hammarö HC Röd og Herlev Hornets utgjorde gruppe A.

 

     
Lørdagens første match var mot Örebro Ungdom Vit. Holmen scoret kampens første mål og holdt oppskriftsmessig unna inn til en finfin seier. Kampen endte med 7 mål til Holmen og 3 til Örebro.

 

     
Deretter stod Hammarö HC Röd for tur. Her trodde Holmengutta at de skulle møte tøffere motstand, men den gang ei. Trenernes strategi funket med glans, stillingen var 4-0 til Holmen ved pause, og kampen endte 8-1 i Holmens favør.

 

Etter noen timers pause og litt mat var gjengen klar for ny kamp. Denne gangen var det mot en hissig gjeng danske vepser, Herlev Hornets.  Holmen startet knallbra og smalt inn første mål etter bare ett minutt. Minuttet senere var stillingen økt med enda et mål. Gutta var i god driv og gikk til pause med 8-0. I andre omgang kom danskenes frustrasjon tydelig frem, men litt småslossing og knuffing stoppet ikke Holmen fra å fokusere på kampen. Ytterligere 4 mål ble puttet inn, og kampen endte med et strålende resultat, 12-0.

 

 

Holmengjengen var godt fornøyd med å vinne gruppen, og dermed direkte kvalifisert til semifinale. De gikk tidlig til sengs for å være utvilt til neste dag.

 


Søndagens første kamp og semifinale var mot  Hammarö HC Vit. Holmens første mål kom  etter halvspilt første omgang, men Hammarö rakk å redusere rett før pause. Andre omgang gikk ikke helt som ønsket, Holmen puttet inn ett mål, men Hammarö fikk lusket inn tre. Kampen endte 2 - 4 til Hammarö. Dermed ble det bronsefinale.

 

 

 

   

Gutta møtte Örebro Hockey Ungdom Röd i bronsefinalen. Holmens supportere hadde brukt lørdag kveld og hele søndagen på å øve inn "bølgen".  Dette var visstnok til stor glede for laget. Når kampen startet gikk gleden over til mot, og gutta "gønna på" for å innfri til supporternes forventninger. Holmen klokket inn 3 - 0 til pause og fortsatte i samme gode driv helt til kampen endte 8 - 1. Fornøyde reiste vi hjem med bronse i bagasjen, men neste gang tar vi med gullet! :)


Facebook

Instagram

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift