Vi takker avtroppende styremedlemmer for god innsats!

27.februar takket vi avtroppende styremedlemmer for kjempegod innsats!

27.februar takket vi avtroppende styremedlemmer for kjempegod innsats!
Vi har hatt gleden av å ha en flott gjeng, mange over flere år, som styremedlemmer siste periode. Flere avslutter sitt verv på grunn av at de ikke har egne aktive barn lengre.

Vi takker Linda Lånke for 5 år i styret, der rollen har vært ildsjel, nestleder og sportslig leder. Linda er en blidfis som gjør nytte av seg, og har bidratt masse til Nidelv håndball. Takk for god innsats Linda, og for en smittende latter!

Vi takker John Henri Skanche for 4 år i styret som regionskontakt. (kommentar leder Leif Johnsen: "John har vel vært der bestandig eller?"). John har hatt stålkontroll på alle våre lage i serie og har overholdt alle fristene med stødig hånd. Takk for god kontroll og bra innsats John!

Vi takker Ketil Granheim for 2 år som hallansvarlig. Ketil droppet lik så greit hallkomiteen og tok all jobb med hallen selv. Skikkelig handy type! Takk for innsatsen i hallen Ketil, og ikke minst for rollen som gledesspreder!

Vi takker Hege Nilsen Aukan for 2 år som kasserer. Hege har fått utrettet mye som kasserer, blant annet har hun innført lagskontoer og rutiner rundt disse for alle lag i håndballavdelingen. Hege har hatt god kontroll og bidratt til at pengeskrinet ikke har stått tomt i perioden. Tusen takk for god innsats Hege!

Vi takker Maria Hole-Forsmo som rekrutteringsansvarlig. Maria har stått på og avholdt åpne håndballdager for å få vervet flere til håndballen, og fått Nidelv håndball på agendaen på flere av skolene i nærområdet. Resultatet ser vi allerede, og vi har flere små spillere enn vi har hatt på lenge. Godt jobba Maria - du er herved oppgradert til sportslig leder og nesteleder for de neste 2 år :)

Blomster og diplomer ble delt ut og det ble også delegering av påbegynte oppgaver til nye styremedlemmer - så arbeidet stopper ikke selv om noen forlater skuta.
(John og Hege var ikke tilstede under fotografering)

Påtroppende styremedlemmer:

Maria Hole-Forsmo - Sportslig leder
Yngve Sommervoll - Rekrutteringsansvarlig
Eirik Wattengård - Regionskontakt
Vidar Andersen - Hallansvarlig
Vi mangler fortsatt kasserer, så har du en kasserer for hånden som ønsker å bli med i denne herlige gjengen - ta kontakt!
Hege fortsetter frem til vi får ny kasserer på plass.

Vi ønsker de nye styremedlemmene lykke til!Kontingent 2017

 
Medlemskontingent 2018 Nidelv il
Medlemskontingenten skal nå være sendt ut til alle. Håper du betaler din kontingent så snart som mulig slik at vi kan opprettholde et godt tilbud for barn og unge i vårt nærmiljø. På forhånd takk !
Ubetalt beløp: 87250
Ubetalt antall: 278
Betalt beløp: 183500
Betalt antall: 509
 

Instagram - @NidelvIdrettslag

Tempe Idrettsanlegg

           Weather Underground PWS ISRTRNDE47

Idrettsbingo

SMS "Grasrotandel 947307576" til 2020


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift