Utmerkelser årsmøte 2016

Flere overrekkelser under årsmøte på onsdag

Overrekkelser av utmerkelser ved årsmøte på klubbhuset onsdag 1. mars 

Sven Saxegaard og Geir Johansen mottok klubbens æresmedlemskap under årsmøte 1. mars. Det er altså 20 år siden Sarpsborg Fotballklubb sist utnevnte et æresmedlem. Å bli utnevnt til æresmedlem og få æresmedaljen er Klubbens høyeste hederstegn. Den gangen i 1997 var det Finn Johansen og Leif Haugen, som mottok æresbevisninger for lang og tro tjeneste i klubben. Det var en stor ære og glede å utdele æresmedlemskapet til Sven og Geir for deres usedvanlig langvarige og dyktige arbeid for Sarpsborg Fotballklubb.

Sven Saxegaard har hatt tillitsmannsverv i Sarpsborg Fotballklubb fra 1976 til dags dato, i hele 41 år. Sven har vært lagleder/ oppmann fra knøtt til junior i 17 år. Han har vært leder i knøtteavdelingen, leder i ungdomsavdelingen og leder av fotballskolen. Han har vært medlem av hus- og bane komiteen i 11 år. Sven har vært medlem i hovedstyret i 7 år som styremedlem og sekretær. Blant annet i 2003 da vi feiret 100 års jubileumet vårt. I tillegg har Sven vært medlem i valgkomiteen i en årrekke. Sven har de siste 12 årene vært medlem i representantskapet, de 7 siste som sekretær. I 5 år har han også vært sekretær i old boys. Sven har i alle disse årene vært aktiv rundt arrangement og dugnadsarbeid. Sven ble tildelt SFKs fortjenestemerke i 1985 og SFKs gullmerke i 1996. 

Geir Johansen ble Norgesmester for junior i bandy i 1960. Han har 137 obligatoriske senior kamper i bandy for SFK. I perioden 1969 til 1981 hadde han sammenhengende ulike verv i bandyavdelingen. I 3 år representerte Geir bandyavdelingen i hovedstyret. Som tilleggsinformasjon kan jeg opplyse om at Sarpsborg Fotballklubb hadde en egen bandyavdeling fra 1935 til 1989. Da ble avdelingen skilt ut og Sarpsborg Bandyklubb ble stiftet. I perioden 1984 til 1992 var Geir lagleder på alle alderstrinn fra lillegutt til junior. I old boys har Geir vært revisor/kasserer/sekretær i 34 år. Geir har nå vært medlem i representantskapet i 11 år, de 5 siste som styremedlem. I tillegg har Geir ledet fotballskolen, vært medlem i Klubbhus- og bane komite og har i flere år vært medlem i  valgkomiteen. Vi må heller ikke glemme hans dugnadsarbeid gjennom årtier. Geir har vært tillitsmann i Klubben sammenhengende i 48 år. Geir ble tildelt SFKs fortjenestemerke allerede i 1975 og SFKs gullmerke i 1990.

Tore Geir Kristiansen mottok klubbens fortjenestemerke for fortjenestefull innsats gjennom mange år. Tore Geir har siden 2004 hatt ulike roller i klubben. Han har vært lagleder knøtt, lagleder lillegutt og lagleder smågutt. I 2010, 2011 og 2012 var han leder av hovedstyret. De 4 siste årene har Tore Geir vært leder i Kurland Eiendom samt hatt diverse roller rundt A-laget.

Leder av Old Boys, Finn Johansen, overrekte Old Boys-pokalen til spiller i ungdomsavdeling som har utmerket seg positivt i sesongen som har vært. Prisen gikk til 19 år gamle Willy Hagren som deltok på alle A-lagets kamper i 3. divisjon samt i NM-kvalet, og bidro også med 3 scoringer. Willy bidro også godt for vårt juniorlag, både i finalen i vårcupen og gjennom spill i opprykksdivisjonen på høsten. SFK gratulerer med Old Boys-pokalen som tegn på en meget positiv sesong og håper Willy kan ta med seg det gode spillet inn i 2017-sesongen.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift