RBK Fotballskole Stjørdal i aug

Fortsatt noen plasser ledig.

 

Stjørdals-Blink Fotball og Rosenborg BK inviterer til RBK Fotballskole på Nye Blinkbanen 13. - 15.august 2017.

RBK fotballskole er åpen for jenter og gutter f. 2004 - 2008. Det er satt et absolutt tak på 120 deltakere. Rosenborg BK er ansvarlig for det fotballfaglige og står for innholdet på øktene under fotballskolen. Målsetting for fotballskolen er å dekke unge spilleres behov for trygghet, trivsel, selvtillit og utfoldelse. Fotballfaglig skal RBK's fotballskole ta deltakerne "et steg videre".

RBK fotballskole arrangeres i et samarbeid mellom Rosenborg Ballklub, SpareBank1 SMN og lokale klubber, der RBK står ansvarlig for det sportslige innholdet, og klubben er ansvarlig for gjennomføringen. I tillegg kommer det A-spillere fra Rosenborg til hver fotballskole, for å møte deltakerne. Fotballskolen er lagt opp slik at den skal være mest mulig lik en treningsdag til RBK sitt A-lag, hvor da deltakerne får et innblikk i proffhverdagen.

  

Les mer om RBK fotballskole her (www.rbkskolen.no) og følg gjerne RBK på facebook .

Se hilsen fra Pål A.Helland: https://berre.wistia.com/medias/30neby9onu

Detaljert program for RBK-fotballskole 2017 vil bli sendt på mail ukene før fotballskolen starter til alle som melder seg på.

Hva koster det å delta? Fotballskole Kr 1.350,- Det inkluderer flotte deltakerartikler bl.a.drikkeflaske, matboks, fotball, sekk,deltagertrøye, fotballfaglig instruksjon, RBK-besøk, 3 x lunsj, foredrag m.m.

Påmelding  foretas via denne linken: http://www.deltager.no/rbk_fotballskole_Stjordal

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift