Æresmedlem Leif Haugen fyller 80 år!

Fra venstre Harry Kure, Martin Kjølholdt, Thor Spydevold, Leif Haugen og Kai Kjøniksen

Leif Haugen fyller 80 år!

Et av Sarpsborg Fotballklubbs to æresmedlemmer fyller 80 år den 28. februar. Leif Haugen vokste opp i Dronningensgate i Sarpsborg sentrum og startet tidlig i Sarpsborg Fotballklubb. Allerede på småguttelaget gjorde han sine saker bra. I en alder av 18 år debuterte Leif på A-laget i 1956. Fra den gang ble han en viktig brikke for klubben, både som spiller og senere som tillitsvalgt i klubben. Leif Haugen har blant annet vært Sarpsborg Fotballklubbs leder i hele fem år.

Men han gjorde også jobben på banen. Alle som fulgte Sarpsborg Fotballklubb i årene han spilte på A-laget, husker han som en meget god spiller. Det ble tap for Rosenborg i cupfinalen i 1964. Dessuten ble det to tredjeplasser i serien i 1964 og 1965. Men han vant også et kretsmesterskap, nemlig i 1981 i klassen for Old Boys.

Leif Haugen spilte også med flagget på brystet. Det ble kamper for junior-, ungdom- og B-landslaget. I Sarpsborg Fotballklubb ble det 219 kamper på A-laget i løpet av 15 år. For dette fikk han klubbens fortjenestemerke.

Leif Haugen ble på sin 60-års dag i 1997 æresmedlem i Sarpsborg Fotballklubb. Som spiller, tillitsvalgt, leder og kamerat har han vært en viktig brikke i Sarpsborg Fotballklubb gjennom historien og Leif har satt sine spor i klubben.

Sarpsborg Fotballklubb gratulerer med dagen!
For fotballvenner i Sarpsborg Fotballklubb

Pål Marthinsen
Klubbformann

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift