Nok et tap for Ullevål 2 i kvalifisering

Ullevål 2 tapte også kamp nummer 2 i kvalifiseringen til 1. divisjon

Stabæk 2 ble også søndag kveld et par numre for store for Ullevål 2, og gjestene vant 9-2(4-0) på Bergbanen. Dermed er Ullevål 2 ferdigspilt for sesongen, etter å ha tapt i to strake kamper. Det er likevel en åpning for fortsatt spill i kvalifiseringen, med tanke på at Ullevål har levert inn en protest etter lagenes første møte, da Stabæk 2 benyttet en nominert spiller fra 1. laget. Avgjørelsen fra Bandyforbundet er ventet om kort tid.

Det ble en reprise av starten på det første oppgjøret, for også i denne kampen var det Eirik Halvorsen som skulle sende Stabæk 2 i føringen i det tredje spilleminutt. Han mottok ballen i returrommet etter en svak klarering, og var nådeløs da han hamret inn 1-0. Den målfarlige spissen var også frempå etter ti minutter da han var først på en keeperretur, og gjestene ledet dermed 2-0. Jesper Bergersen fikk en stor sjanse til å redusere ledelsen, men han var veldig tett på keeper, og Sindre Bechmann i Stabæk-målet kunne avverge. Det var Stabæks A-lagsspillere som var de fremtredende offensivt, og 3-0 kom da Andreas Killingstad trampet rundt hele Ullevål-forsvaret og fra spiss vinkel fant en åpning mellom bena på Petter Indrevoll i Ullevåls mål.

Etter det første kvarteret skulle det roe seg ned en god del på Bergbanen, og ingen av lagene skapte spesielt mye frem til pause. Åtte minutter før pause skulle imidlertid Stabæk 2 øke ledelsen etter at Vidar Thorstensen fikk godt treff på et frislag fra skrått hold. Dermed gikk lagene til pause på 4-0 til Stabæk, etter en omgang hvor gjestene var effektive foran Ullevåls mål.

I annen omgang holdt Stabæk 2 mye større tempo på skøytene, og de fikk vesentlig større rom å boltre seg i. Anført av en frisk Axel Øverbye ble det tøft for Ullevål å holde tett i midten, og Stabæk 2 økte rask til både 5-0 og 6-0. Ullevål skulle få sin redusering etter at et godt angrep endte hos Harald Gundersen. Skuddet så ut til å gå utenfor, men det gikk via en forsvarer og i mål til 1-6. Stabæk fortsatte å male på, og det ble for vanskelig for Ullevål å holde unna for gjestenes skøytesterke spillere. Bjørn Riborg fikk kriget inn et mål fra kort hold, men Stabæk scoret ytterligere tre ganger, og det endte til slutt 9-2 til gjestene fra Bærum.

Om ikke Ullevåls protest fra første kamp blir tatt til følge, er Ullevål 2 ferdigspilt for sesongen etter å ha tapt to strake kamper mot Stabæk 2.

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift