Reisebrev fra Spania, 23. februar 2017

Dagen startet med en god frokost før en rolig trening sto for tur. Dagens trening bestod blant annet av Pippi Pelikan og diverse konkurranser.

I Pippi Pelikan vant grønn over blått, og oransje vant overlegent over rødt i bronsefinalen. Til tross for at mange var litt redde for å pådra seg skader før dagens kamp, gikk det overraskende bra. I konkurransene var det jevnt, og under nettsusen dro det seg til. Både Sverre og Jo-Henning traff tverrligger, noe som resulterte i "æsing". Jentene var som vanlig ikke treffsikre. Derimot var rødt meget treffsikre, og gikk seirende ut av begge nettsusene.

Etter treningen slappet jentene av, og ladet opp til kveldens kamp mot Pescador. Pescador var et teknisk godt lag som likte å spille ball. Til tross for dette jobbet jentene godt sammen, og stillingen til pause var 1-1. I andre omgang prøvde jentene å spille mer og mer ball sammen, og vi kom nærmere og nærmere mål. Til tross for dette fikk ikke Gjerdrum noen ordentlige avslutninger på mål, og Pescador vant til slutt 1-4 hvor seieren ble feiret med en kald "cerveza". Til tross for tapet hang ikke jentene med hodet, og stemningen var fortsatt på topp. En fin måte å avslutte en super treningsleir på!

Klemz oss på Rødt lag (Heidi, Helene B T, Kamilla, Mia Martine og Nora Y)

Som bildet under viser blir man så glad når man i litt voksen alder scorer sitt første mål med fotball noensinne.


Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift