Reisebrev fra Spania, 22. februar 2017

Vi våknet opp til enda en varmere og flottere dag, og alle var klare for en ny herlig dag. Bortsett fra Kristine L og Thea som ikke møtte opp til frokost i tide.

Vi er storfornøyde med maten på hotellet, og frokosten var intet unntak. Etter frokost gjorde vi oss klare til første økt. Ettersom vi har god tid mellom frokost og trening, benyttes tiden ulikt, noen sover og andre spiller kort.

Første økt bestod selvfølgelig av oppvarming, som ble ledet av Nina både med og uten ball. Videre hadde vi ulike øvelser som var både fotballrelatert og ikke fotballrelatert. Det var både engelskmann, pasningøvelser, avslutninger og Kims lek, da ble også hukommelsen satt på prøve.

Lunsjen smakte super-duper-digg, og isen som var desserten ble slukt som oksygen. Ida spiste roughly halvparten av utvalget. Deretter var det en laaang pause frem til neste økt, og den stekende solen ble utnyttet til det fulle. Vi tæna til noen ble brune og de fleste andre røde.

Dagens andre økt var en tøff økt, #Runesregime. Vi hadde Chelseaøvelsen, som gir våre fysiske og tekniske egenskaper en utfordring. Deretter var det selvfølgelig æsing av Kristine L og Thea, og heldigvis for dem var vi ikke særlig treffsikre. Enda en tøff aktivitet sto for tur etter dette, nå var det tid for kamp på hele banen.

Etter denne økta var vi rimelig slitne, og det var digg å komme tilbake til hotellet igjen og ta en dusj. Middagen var smakfull, og Ida benyttet seg igjen godt av is-tilbudet som hun syntes er alle tiders. Dagen oppsummert med tre ord; slitsom, strålende og deilig.

Masse kjærlighet til våre kjære lesere fra Blått lag (Helene L, Julie, Kristine B T, Marie og Selma)

Her er forøvrig en som syntes treningene var spennende, og som valgte en tribuneplass høyt oppe for å få god oversikt.


Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift