Reisebrev fra Spania, 20. februar 2017

Da er første dag av årets treningsleir unnagjort, her er reisebrev nr 1. Gjør forøvrig oppmerksom på at dårlig internett forbindelse på hotellet gjør at de aller fleste bilder trolig ikke blir publisert før etter hjemkomst.

Hei alle sammen!

Vi ankom hotellet 03.30 am, alle var trøtte og alle så frem til ett par timer søvn. Frokosten startet kl 09.00 og alle kom presis til tross for lite søvn. Kl 10.15 var vi klare for førte økt på treningsleir. Fokus på økta var avslutninger, med forskjellige varianter. Så var det på tide med lunsj etter en og en halv time med trening. Maten har til nå vært bra, men rommene er ikke helt etter standarden hjemme.

Vi var klare igjen til økt nr. 2, fokus var da på spill og vi hadde også en bli kjent quiz. Humøret er på topp til tross for klager for høy musikk og sang fra noen andre hotellgjester. Nå er det snart klart for middag og quiz som er med G16. Vi er overrasket over temperaturen, det har vært helt oppi 18 grader, noe vi ikke klager over. Feltet er stort og fint, men litt humpete og gjørmete. Vi ser frem til flere fine dager og økter sammen med jentene!

Klemz Team Orange (Emilie F. Kristine L, Nina, Nora M og Thea)


Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift