Brødreoppgjør i Håvikhallen på lørdag

Lillebror mot storebror. Arnt Inge Worre, Avaldsnes (bildet) mot Knut Tore Worre, Kåsen. Brødreduell i håndballoppgjør i Håvikhallen i morgen lørdag18. februar.

Det blir et realt brødreoppgjør når håndballgutta i Avaldsnes tar imot Kåsen i Håvikhallen førstkommende lørdag. Minstebror Arnt Inge Worre (bildet) skal prøve å slå eldstemann Knut Tore, som står på andre banehalvdel og spiller for Kåsen. Brødrekjærligheten blir trolig lagt igjen ved middagsbordet, og når dommerne blåser kampen i gang kl. 16.00 på lørdag er det full kamp om to poeng.

Lillebror Arnt Inge, som er et år yngre, må nok finne seg i å stille som favoritt. Sist lagene møttes i Stavanger endte det med 8-måls seier til Avaldsnes, som denne gangen også har fordel av hjemmebane. Kåsen kjemper for å unngå nedrykk nest sist på tabellen, mens Avaldsnes ligger trygt forankret midt på.
- Vi tar ingenting for gitt. Kåsen ønsker å overleve og vil kjempe som løver for å prøve å berge plassen. Vi må bare skru på full guff, sier lagleder Ingvar Gjerland, som kan opplyse at Avaldsnes har seks kamper igjen å spille.
Avaldsnes - Kåsen spilles i Håvikhallen i morgen lørdag 18. februar kl. 16.00. Du er hjertelig velkommen!  

Neste kamp

Toppserien damer

A-lag herrer 5. divisjon

Fredag 20. april kl. 19.00

Avaldsnes - Hemingstad

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift