Info før FK Tønsberg og Sarpsborg FK

Før A- stallen tar noen dager fri skal det gjennomføres to kamper. Motstander lørdag er FK Tønsberg. Avspark er klokken 14:00 innendørs i FIX arena. Søndag spilles det kamp mot 4. divisjonslaget Sarpsborg FK. Denne blåses i gang klokken 15:00 på Kurland kunstgress.

Første motstander ut er fjorårets Postnord liga lag FK Tønsberg. Laget bet god fra seg i den tøffe avdelingen, men på grunn av omleggingen av seriesystemet må de denne sesongen spille i den nye Regionsligaen.

Etter det undertegnede har fått med seg har det vært en ganske stor turnover i hele FKT organisasjonen. Til tross for dette ser det ut til at man har i ferd med å bygge opp noe nytt og slagkraftig. Laget har spilt to treningskamper. I deres første kamp ble Odd2/3 beseiret med 4-3. I neste kamp ble det et knepent tap mot Kvik Halden.

Begge motstanderne til FKT er avdelingskollegaer av oss. Derfor vil lørdagens kamp gi oss en fin referanse på hvordan vi ligger an i løypa.

Etter en godkjent prestasjon mot Strømsgodset 2 med påfølgende evaluring skal vi i alle fall stille godt forberedt.

Når det gjelder vårt mannskap er vi 21 spillere på kontrakt. I tillegg har vi to spillere som i den siste tiden har trent med oss.

Uheldigvis har vi de siste ukene vært plaget av sykdom og en del småskader. Dette betyr at vi er noe usikre på hvem som er med. De som definitivt er ute i begge kampene er:

Markus Jensen (kne), Markus Kamark (Lår), Ervin Kozica (bortreist) og Andreas Andreassen (jobbreise i Tyrkia).

Ellers er det småskavanker hos Daniel Ark Saastad (lår) og Marius Christensen (syk). I skrivende stund er det usikkert hvor mye de kan bidra med.

På den positive siden har vi Alban Ramandani, Håkon Stark , Jørgen Røine og Fredrik Wasenius tilbake fra sykdom og skade. Ellers har kampene mot Råde, Østsiden og Strømsgodset 2 vist at vi har nok av juniorspillere som holder et bra nivå.

Søndagens kamp mot Sarpsborg FK vil bestå av spillere som ikke er med mot FK Tønsberg. I tillegg vi innbyttere med lite spilletid i den kampen være med.

Vel møtt til dere som tar turen for å heie på!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift