Sector Alarm på banen

Avaldsnes og Sector Alarm inviterer jentelag i alderen 12-16 år til å delta i "Sector Alarm på banen" og få besøk av profesjonelle damespillere på sin trening .

Nå kan du og ditt lag får besøk fra noen av Norges beste damespillere. Avaldsnes, i samarbeid med sin sponsor, Sector Alarm, setter i gang prosjektet «Sector Alarm på banen» Her inviteres alle jentelag i distriktet, fra 12-16 år, til få besøk av Avaldsnesspillere på trening 3-4 ganger i løpet av sesongen.
Vi ønsker å inspirere unge jenter til å spille fotball, og gi dem en enda bedre mulighet til å utvikle seg som fotballspillere. Sector Alarm og Avaldsnes ønsker å bruke damespillerne til spre kompetanse gjennom enda bedre skolering og veiledning i treningsarbeidet.

I tillegg til trening blir det også et «kick-off» for prosjektet fredag 10. mars i Storhall Karmøy. Da møter Avaldsnesdamene Sandviken til treningskamp. Også på slutten av høstsesongen blir det en samling av alle lag som deltar i prosjektet, på en av damenes sine siste hjemmekamper.
Vi tror mange ønsker å delta i «Sector Alarm på banen», men må av kapasitetsmessige hensyn sette en grense på 10 lag. Påmeldingsfrist er satt til 3. mars på mail ail@avaldsnes.no.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift