Påmelding til Dana cup

Da er det tid for påmelding til årets Dana cup-turnering. Påmeldingsfristen er 20. mars.

Nymark IL skal delta på Dana cup også i år. Som vanlig er dette et tilbud til spillere fra 13 år og oppover. De som har bestemt seg for å dra må fylle ut påmeldingsslippen som alle foreldre skal ha mottatt på e-post. Den kan uansett lastes ned her (PDF øverst til høyre) eller du kan få den på papir av trener og lagleder på treningen. 

Hvor mange lag vi kommer til å melde på avhenger selvsagt av hvor mange spillere som ønsker å være med til Danmark. Årets Dana cup-turnering går av stabelen i perioden 24.–29. juli i og rundt byen Hjørring som ligger ca. 15 km sør for Hirtshals på Nord-Jylland. Lagene reiser i samlet tropp med buss til og fra Danmark via Kristiansand-Hirtshals. Vi håper at de fleste spillerne vil reise med laget i buss, men det er selvsagt fullt mulig å reise til og fra Danmark på andre måter. Det som er viktig å påpeke er at lagene skal bo sammen med lagledere/trenere på skole i Hjørring.

Søndag til søndag
Avreise er grytidlig søndag morgen 23. juli fra Gimle skole. Bussene returnerer til samme sted ganske nøyaktig søndag morgen uken etter (30.7), men alle slike detaljer kommer vi tilbake til etter hvert. I denne omgang ønsker vi altså å motta påmeldinger for å se hvor mange spillere som har bestemt seg for å reise. Som nevnt i tidligere skriv så ønsker klubben at foreldrene også legger turen til Danmark mens Dana cup pågår. Det finnes mange flotte feriesteder i området. Selv om foreldrene reiser til Danmark skal spillerne bo sammen med sitt lag på skole.

Priser og støttordninger
Pris pr deltaker blir i år kr 5000,- for «full pakke», dvs. reise, deltakeravgift, overnatting og måltider i Dana Cup. Det blir gitt 30 prosent søskenmoderasjon på «full pakke» innenfor ungdomsgruppen (16 år eller yngre), dvs. full pris på første og 30 prosent avslag for påfølgende søsken. For de som velger å ikke ta bussen men skal ta fergen fra Kristiansand, eller som møter opp i Danmark (altså ordner hele reisen selv), blir prisen henholdsvis kr. 4000,- og 3400,-. For de som eventuelt får dispensasjon til å bo privat blir prisen kr. 2000,-. Det gis imidlertid ikke søskenmoderasjon på disse alternativene. Inkludert i prisen er en T-skjorte med trykk til alle spillerne. Husk å krysse av for hvilken størrelse på påmeldingsslippen.

Spillerne er skadeforsikret gjennom Nymark IL under Dana Cup, men ikke på reisen til og fra Hjørring. Klubben anbefaler alle spillere å ha reiseforsikring og gyldig Europeisk helsetrygdekort.

Det finnes støtteordninger for familier med lav inntekt. NAV kan tilby opp til 3000,- pr barn som blant annet kan benyttes til deltagelse på turneringer. Da må man stille opp på sitt lokale NAV-kontor og fortelle at det gjelder stønad til deltagelse på fotballturnering. Ta med påmeldingsskrivet og fakturaen som dokumentasjon for NAV. Hvis det er noe mer dere lurer på om støtteordningen eller det er behov for mer dokumentasjon fra klubben, ta kontakt med din egen lagleder eller kontaktpersonen for Dana cup som er:

Henrik Berg, tel 932 83 111, e-post: henrikanberg@gmail.com 

Ordensregler
Klubben aksepterer kun skriftlig påmelding som også er bindende. Når du signerer svarslippen samtykker du samtidig med klubbens ordensregler som er følgende:

1. Jeg skal følge alle beskjeder og beslutninger som blir gitt av trener, lagledere og klubbens reiseleder under Dana cup-oppholdet. Det gjelder også avtalte møtetidspunkt i forbindelse med buss- og båttransporten.
2. Jeg tar ansvar for egen bagasje og verdisaker under både oppholdet og reisen til og fra.
3. Jeg skal følge ordensregler og regler for inne/sengetider på overnattingsstedet i Danmark.
4. Jeg avholder meg fra bruk av alkohol og andre rusmidler under reise og opphold.

VIKTIG! Brudd på reglene vil få konsekvenser og kan i verste fall føre til hjemsendelse på spillerens egen regning.

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift