Treningsleiren gav viktige svar

Treningsleiren for damelaget i Pinatar sist uke gav trener Per Inge Jacobsen mange viktige svar. Ikke minst imponerte de unge spillerne. De gjorde også de nye brassene Francielle (bildet) og Dyane Santos

Avaldsnesdamene vender hjem en dag forsinket fra Spania i dag (tirsdag), etter det som både jentene og trenerapparatet kaller en suksessfull treningsleir. Den gav viktige svar.
- Kampene viste at de unge spillerne har kvaliteter nok til å komme inn og gjøre en god jobb i løpet av sesongen, mens de nye spillerne vi har hentet holder svært godt nivå. Det viste både de to brasilianerne Francielle og Dyane, samt keeper Kathie Fraine – sistnevnte var banens klare ener, da jentene spilte uavgjort mot Stabæk på søndag, sier trener Per Inge Jacobsen, og legger til; - Vi har fått en indre ro på at de unge kan bidra og hjelpe til i løpet av sesongen. De klarte seg svært bra i begge kampene her nede. I tillegg ser vi at vi holder flere med de beste lagene selv med flere sentrale brikker ute. Det er positivt.

Søndagens oppgjør var en jevn affære. Stabæk hadde nok ballen mest og var nærmest seieren, men våre unge jenter stod overraskende godt opp mot mer rutinerte toppspillere, som de også gjorde det mot Lillestrøm (2-2) tidligere i uken.

-Jo da, vi har all grunn til å være fornøyde. Vi trente godt hele uken og spilte to kamper, mens de andre lagene vi møtte hadde kun en treningskamp. Oppholdet bekreftet at vi er godt i gang med arbeidet fram mot seriestart, sier Jacobsen. Han skal på en ny treningsleir med laget til La Manga 20.-27. mars. Da venter siste finpuss fram til seriestart 2. påskedag hjemme mot Vålerenga. Til da håper også Jacobsen at et par nye spillere kan være på plass. Når det gjelder den brasilianske spissen Larissa Pereira, er fortsatt ikke noe avgjort.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift