Knepent tap mot Strømsgodset 2

Tre billige baklengsmål førte til 2-3 tap.

Etter en dårlig prestasjon mot Østsiden i vår foregående kamp hadde vi håp om noe bedre mot Strømsgodset sine rekrutter. Som mot Østsiden hadde vi en del tunge fravær, men vi stilte likevel med en stor og ung tropp.

De første 30 minuttene var det vi som hadde mesteparten av spillet og sjansene. Som lønn for strevet tok vi ledelsen etter 29. minutter. Målet kom etter en resolutt heading i kjent Andreas Andreassen stil. Skryt til Mads Dyrseth for et flott innlegg.

På dette tidspunktet så det ut til at vi hadde god kontroll. Sterkt med tanke på at vår forsvarskonstellasjon var ukjent for hverandre.

Dessverre skulle det kun gå fire minutter før Godset 2 skulle svare, En uheldig igangsetting fra Pål Kirkerød havnet rett i beina hos deres spiss. Han fikk dermed en enkel jobb med å putte ballen i mål. Dette skulle vise seg å gi bortelaget en liten boost. Med våre gutter skjedde det motsatte.

I det 38. minutt var vi sløve på en corner. Dette førte til at en Strømsgodset- spiller uhindret fikk heade ballen i mål. Nok et unødvendig baklengsmål.

Kun fem minutter inn i den andre omgangen skulle vi igjen bli straffet for sløvhet i egen boks. En corner som ble klarert, ble lempet inn i feltet igjen. Dessverre var ingen av våre spillere tilstede, noe som gjorde at det ble en enkel sak å score.

Etter dette tok vi gradvis mer over. De siste 20 minuttene var vi det mest toneangivende laget. Vi skapte noen store sjanser og fikk i tillegg en kanonscoring tvilsomt annullert. I det 85. minutt skulle vi imidlertid lykkes. En frisk Christoffer Bachke dro seg fri ned til dødlinja. Inne foran mål ventet Eirik Kaldheim, som enkelt kunne sette ballen i mål.

Til tross for et par tilløp til maktet vi ikke å score. Dermed endte det med et noe unødvendig tap.

Selv om det ble tap var prestasjonen flere hakk bedre enn i 1-0 tapet mot Østsiden. At vi også presterte såpass ok med en rekke U18 spillere viser at bredden på øya er god.  Når dette er sagt er det fortsatt mye å ta tak i og vi har fortsatt et stykke igjen til ønsket standard.

Vi gratulerer Oskar Holmen og Sander Guttulsrød med solide debuter.

Vi takker også Strømsgodset 2 for en fairspilt kamp.

Neste helg skal hele stallen med hjelp fra juniorlaget ut i to kamper.

Lørdag spiller A- laget mot FK Tønsberg inne i FIX arena.

Søndag spiller innbyttere og resterende mot Sarpsborg FK på Kurland kunstgress

Lagoppstilling mot Strømsgodset 2:

Pål Kirkerød (Odin Nordvåg i 45 min.)- Petter Kobberstad (Sander Guttulsrød i 33 min.), Terje Tangen, Henry Isegran, Martin Lågbu- Ervin Kozica (Fredrik Wasenius i 45 min.), Erik Halvorsen, Henning Johannessen (Oskar Holmen i 28 min.)- Mads Dyrseth (Christoffer Bachke i 31 min.), Andreas Andreassen (Marius Christensen i 28 min.), Eirik Kaldheim

Ubenyttet: Jørgen Røine (småsyk), Daniel Ark Saastad (småskadet)

Øvrige fravær: Markus Kamark, Håkon Stark, Alban Ramadani, Joakim Hermansen og Markus Jensen

Målsjanser i følge Moss- avis: 6-4

Les hva Moss- avis skriver om kampen (bak betalingsmur):

https://www.moss-avis.no/sport/fotball/sprint-jeloy/nytt-tap-men-sprint-er-i-bedring/s/5-67-381556

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift