40 ivrige jenter deltok på nytt Alle Jentan tiltak

Alle Jentan er et samarbeidsprosjekt mellom IK Junkeren og IK Grand Bodø med formål om å skape mer aktivitet og flere spillere i jentefotballen. Dette var andre tiltak i prosjektet, og denne gangen inviterte vi alle jenter født 2011, 2010 og 2009 som ikke spiller fotball i dag til en 3v3 turnering under IK Grands NorEngros Cup. 
Nesten 40 jenter deltok på turneringen hvor hvert lag hadde spillere fra Grands damelag som lagledere. Hovedfokuset var fotballglede, Fair Play og selvfølgelig premieutdeling etter turneringen. 
 

Tusen takk til alle spillerne som deltok, dere var så flinke! Og til damespillerne som gjorde en fantastisk jobb som lagledere, 3 flinke dommere og ikke minst alle ivrige foresatte og fans på sidelinjen som skapte en flott ramme rundt arrangementet.

 

Vi håper flere av jentene opplevde tiltaket som noe positivt og begynner å spille fotball for klubben i sin naturlige skolekrets. Neste tiltak vil være under Hestehoven 3v3 Cup 20. mai i Stordalen. Info om dette tiltaket kommer når det nærmer seg. HEIA ALLE JENTAN!!!

Samarbeidspartnere

 

Sosiale medier

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Gi oss din støtte!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift