Info før Strømsgodset 2

Lørdag møter vi Strømsgodset 2 til kamp. Avspark er klokken 15:00 i Østfoldhallen.

På bakgrunn av den dårlige prestasjon mot Østsiden har vi som et mål å prestere bedre i lørdagens kamp mot Strømsgodset 2.

Vi har de to siste ukene gjennomført ni økter av stort sett god kvalitet. Vi mener selv vi har jobbet systematisk og godt både på og utenfor kunstgresset. Hovedfokuset har vært på de prinsippene i vårt spill vi var minst fornøyde med i kampen mot Østsiden.

Når det gjelder vårt mannskap begynner stallen å nærme seg komplett. Vi har 21 spillere med kontrakt, men er fortsatt ute etter ytterligere to forsterkninger i det bakerste leddet. Framover på banen har vi god dekning på alle plasser.

Til lørdagens kamp er vi igjen noe plaget med småskader og sykdom. Listen med spillere i denne kategorien er forholdsvis lang, men heldigvis er det ingen alvorlige tilfeller. I skrivende stund har vi ingen som med 100% sikkerhet er fraværende. Når dette er sagt så er det 100% sikkert at det er kun et fåtall som er klare for 90 minutter.

Ventelig vil vi møte et ungt Godset 2 lag. Dette var også tilfelle da vi møtte de på samme tid i 2015. Den kampen endte 0-0. Samme år møtte vi et sterkt Godset 2 i serieåpningen i 2. divisjon. Da fikk vi en liten realitetssjekk hvor vi til slutt tapte 3-1.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Østfoldhallen, for å se på to lag som prøver å spille underholdende fotball.  

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift