Svært unge Avaldsnesdamer mot Lillestrøm

Trener Per Inge Jakobsen ønsker å teste de unge spillerne når Avaldsnesdamene løper ut til treningskamp mot Lillestrøm i Pinatar i morgen. - Her har de unge en ypperlig mulighet, jeg er spent på hvor de står, sier treneren.

Avaldsnesdamene stiller trolig med «tidenes yngste mannskap» når de møter Lillestrøm på Pinatar onsdag ettermiddag.
- Årsaken er først og fremst at vi ønsker å teste de unge spillerne våre, slik at de kan få kjenne på toppnivået og få referansepunkter. En treningskamp mot LSK midt i februar er en ypperlig mulighet for dette, sier trener Per Inge Jacobsen. Avaldsnestreneren er spent på hvordan de unge spillerne vil respondere mot Norges beste klubblag.

Skader og en «tynn stall», er også en medvirkende årsak til at Jacobsen tyr til yngre krefter. Både Cecilie Pedersen (forventes klar til seriestart), Ingrid Ryland (bildet) og Luana er ute, noe som åpner for bruk av Oda Arnesen, Olaug Tvedten, Synne Vatnem, Benedikte Hartvigsen og Alice Grønås.
- Skadene kan vi ikke gjøre så mye med, dermed er det positivt at de unge får slippe til, så får de føle på nivået og høste lærdom av kampen. Lillestrøm blir en god målestokk for våre unge talent, sier Jacobsen, som er fornøyd med oppholdet i Pinatar så langt. Laget ankom treningsleiren mandag og reiser hjem etter en uke. Søndag skal Avaldsnesdamene møte Stabæk. Da kan kanskje både Luana og Ingrid Ryland være startklare.
- Begge er ute med småskader. Hadde det vært seriekamp mot LSK, ville de spilt, slutter treneren.
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift