Seier mot Sandviken i treningskamp i Vestlandshallen

Arna Bjørnar- Sandviken 2-0 Foto: Ingrid Altermark som scoret 2-0 målet

Arna Bjørnar og Sandviken møttes til treningskamp i Vestlandshallen i går og for hjemmelaget var det en positiv opplevelse da de vant 2-0.

Arna Bjørnar styrte banespillet og ga ifølge BA motstanderen en fotballeksjon, lenke: http://www.ba.no/sport/fotball/sandviken-kvinner/forst-snappet-arna-bjornar-opp-rivalens-mest-lojale-spiller-sa-ga-de-sandviken-en-fOKotballeksjon/s/5-8-511941?access=granted

Vilde Bøe Risa har følgende kommentar til kampen:

Vi scorer et veldig tidlig mål hvor vi da tar kontroll over kampen. Har veldig mye possession i laget og god ro med ball samtidig som vi skaper sjanser. Vi scorer 2-0 før pause etter et veldig fint angrep! I andre omgang blir det ikke like mye sjanser men vi har fremdeles mye ball, og klarer å spille oss fint ut av Sandviken sitt høye press. Men vi må bli enda råere foran mål og sette sjansene vi får. Alt i alt veldig gøy å vinne kampen og vi tar derfor med oss en good feeling til treningsleiren på lørdag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------