Dahles Auto AS er med oss videre

Vi har signert ny avtale med vår mangeårige hovedsponsor

Dahles Auto AS med videre som hovedsponsor

Dahles Auto AS har vært en viktig samarbeidspartner for SFK i en årrekke og viderefører avtalen som klubbens hovedsponsor. 

Blar vi i en tilfeldig valgt utgave av medlemsbladet Fotballspilleren, for eksempel fra 4. nummer 1962, finner vi annonse fra John Dahle - Automobilfirma. John Dahle startet butikken i 1920 i St. Mariegate. Dahles Auto ble første bilforhandler som flyttet ut av sentrum til Tunejordet på 60-tallet.

Dahles Auto AS ønsker deg som kunde velkommen innom for en hyggelig bilprat og kyndig veiledning. Som representant for Norges mest populære bilmodeller er vi sikre på at du vil finne den bilen som passer for deg. Dahles Auto AS er din forhandler av Volkswagen personbiler/nyttekjøretøy, Skoda og Audi i Sarpsborg og Rakkestad.

Sarpsborg Fotballklubb mottar kr 1.000,- i tips for alle tips som fører til salg av ny bil og bruktbil over kr 150.000,- Så dersom du skal innom Dahles for å kjøpe bil, gi beskjed om at du ønsker å støtte Sarpsborg Fotballklubb. 

Lenker:
Dahles Auto
Vinterkampanje

_________________________________

Har din bedrift et ønske om å profileres på anlegget vårt på Kurland?

Ta kontakt med Ole Jørgen på 90724613 eller på marked@sarpsborgfk.no for å høre mer om mulighetene. Sarpsborg Fotballklubb har et stort medlemsnettverk, med over 430 aktive medlemmer under 19 år og en av byens mest besøkte fotballanlegg. Vi vil veldig gjerne høre fra deg for å kunne fortelle om mulighetene. 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift