G19 i gang med vårcupen

2 kamper spilt onsdag 1. februar

G19 vårcup

Vi stiller med 2 lag i årets vårcup for junior. Første runde ble lagt til samme dag og tid i begge gruppene, og det ble derfor spilt kamp både i Råde og på Kurland.

Hjemme på Kurland møtte SFK 2 - Borgen. Glatt underlag og man havner under fra start. Borgen misser også en straffe, men ut i fra sjanser og spill er det ingenting å si på resultatet. Kampen ender med 4-1 seier etter scoringer av Mathias A, Jonas (2) og Fredrik. Disse spilte mot Borgen: Rolf, Soufian, Anders, Sander, Henrik, Sadik, Fabian, Jonas, Mathias J, Fredrik, Don, Nikolai, Mathias A,Mohamed, Sakaria

Borte i Råde møtte Råde - SFK. Som i Sarpsborg preger glatt bane i Råde kampen. Råde var et fysisk tøft lag som lagde trøbbel for SFK med de lange pasningene sine. I banespill var det likevel ingen tvil, da SFK dominerte kampen gjennom. Vi ledet 2-0 til pause etter scoring av Clirim og Christian. Et fristpark fra Rajan i andre omgang fastsatte resultatet til 3-0. Disse spilte mot Råde. Adrian, Am, Håkon, Michael, Gedeon, Hassan, Morten, Scott, Rajan, Clirim, Christian, Simon og Mursal. 

Lenker:
Vårcupens gruppe 01
Vårcupens gruppe 02

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift