REMA 1000 Ask og GIL Fotball samarbeider videre

REMA 1000 Ask ved kjøpmann Thomas Halvorsen og GIL Fotball inngikk i 2015 en tre års samarbeidsavtale, dvs for perioden 2015-2017. Samarbeidet har for begge fungert meget bra i de to årene som har gått, såpass godt at man har reforhandlet avtalen og forlenget den til å gjelde ut 2019.

Begge parter har som ambisjon å forlenge den ytterligere etter den tid. Uten å gå inn på avtalen i detalj, så er det spesielt to ting ved avtalen som man bør merke seg. For øvrig to ting man trolig ville merket før eller senere uansett:

- I mange år har GIL Fotball arrangert en 5'er cup under navnet DNB Cup. En meget populær cup for barn i alderen 7-10 år som avholdes i april/mai. Denne vil fra nå hete REMA 1000 Ask Cup, og avholdes i år 13-14. mai.

- Alle våre hjemmekamper på kunstgresset skal spilles på samme sted som vanlig, dvs i Gjerdrum Idrettspark. Det nye er at vi skal spille på REMA 1000 Ask KG. Så når man ser f.eks REMA 1000 Ask KG 7'er i terminlistene så betyr det altså at ett av våre 7'er lag har hjemmekamp.

REMA 1000 Ask sitt bidrag til GIL Fotball både er og har vært betydelig, og vi håper også våre medlemmer verdsetter dette ved å benytte seg at deres varer og tilbud.

For øvrig kan vi legge til at vi (GIL) i dag inngikk avtale med Mesterbakeren og REMA 1000 Ask. Så fra tirsdag 7. februar kan du kjøpe GIL's eget brød, og det fås kun kjøpt på REMA 1000 Ask. For hvert solgte brød så tilfaller kr 2 til GIL.

Kjøpmannen selv har dette å si om sitt engasjement i bygda:

Jeg har fra jeg overtok REMA 1000 butikken i Gjerdrum villet skape en lokal butikk for hele bygda. Fra dag 1 har jeg sponset det som er i Gjerdrum. Alt fra fruktkurv til en fast pengesum. Alt er fra min bunnlinje. Så har mange spurt meg om hvorfor jeg gjør dette. Svaret er enkelt og greit fordi jeg er opptatt av det lokale og bygda vi bor vi.

Nå går jeg inn i en ny avtale med GIL Fotball med en veldig stor sum. Alt dette er fra min egen lomme. REMA 1000 er for meg en livsstil, og jeg er utrolig stolt av å komme så langt att jeg kan få lov til å bidra så mye for det lokale i Gjerdrum. Jeg står opp hver eneste dag, tar meg på dressen og er klar for en ny arbeidsdag. For hver dag som går vet jeg at jeg kan bidra til at så mange barn og andre i idretten kan få glede av hva jeg gjør.

Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift