Readycup 2017

Vi stilte to lag i Readycup i helgen. OPPDATERT

Ullevåls 2004 gutter og Ready’s 2004 gutter har denne sesongen hatt mange jevne kamper, trenerne på de to lagene begynner å kjenne hverandre, og lagene har begynt å samarbeide om å forberede seg til vår første 11-er Cup i mars. Det var derfor med stor spenning og glede vi stilte med 2 Ullevål lag i årets Ready Cup lørdag 28. januar. Været var også supert bandyvær med rundt 0 grader i lufta.

Ullevåls spillere ble fordelt slik at vi i utgangspunktet stilte med to relativt like gode lag, og det var god stemning i garderoben før start. Ullevål Gul hadde imidlertid trukket det korteste strået i puljevalget. Både Stabæk og Hauger/Haslum stilte med kun et lag bestående av godt erfarne spillere, og det ble for tøft for Ullevål Gul. De avsluttet imidlertid puljespillet med å slå «treningskameratene» på Ready 2 og ble nummer 3 i sin pulje. Ullevål Blå var heldigere med motstanden og hadde tre ganske jevne kamper mot Sagene/Frigg, Ready  1 og et Ready 2002 jentelag. Både mot Sagene og Ready 01 havnet Ullevål under med 2 mål, men klarte å snu kampene og ta seieren til slutt. Det er alltid fint å se. Kampen mot Readys jentelag var kanskje den mest inspirerende der vi møtte et lag som neppe var bedre enn oss på skøyter, men de var mye flinkere til å sentre. Kampen endte til slutt uavgjort, og dermed var Ullevål Gul puljevinner og i semifinale for første gang i vinter.

I semifinalen møtte Ullevål Gul det Hauger-Haslum laget som Ullevål blå hadde tapt mot, og den kampen tapte vi klart. Her var det et jevnt godt lag av erfarne spillere, som dessuten fikk til samspillet ganske bra. Dermed var det duket for bronsefinale 5 minutter etterpå for Ullevål Gul, og der møtte vi påny Sagene/Frigg. Denne siste kampen ble vel etter hvert preget av litt mindre sentringer og mer raiding fra enkeltspillere fra begge lag, og nå var det tydelig at gutta var slitne. Kampen vippet imidlertid lenge frem og tilbake, men med et lite Ullevål-overtak, og det var stor jubel da Ullevål til slutt vant 6-5 og kunne hente hjem sin første store pokal.

Ullevål Blå hadde i mellomtiden gjort unna sin B-sluttspillkamp, som de vant relativt greit mot Ready 01. Dermed ble de nummer 5 i turneringen og ville nok med god sannsynlighet havnet på den samme bronseplassen som Ullevål Gul hadde lagene byttet pulje fra start.

Generelt jobber vi fortsatt med å forbedre pasningsspillet både i forsvar og angrep. Det vi imidlertid virkelig har fått løftet i vinter er utspillet fra mål. Med litt flere innøvde varianter har dette blitt mye bedre og ofte ledet direkte inn i gode angrep.

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift