Tap i Østfoldhallen

Fortjent 1-0 tap mot Østsiden.

Etter en bra gjennomført kamp mot Råde håpet vi på en progresjon mot avdelingskollega Østsiden.

Vi kom ikke akkurat bra ut av startblokkene. Allerede i etter ett- to minutter hadde Østsiden produsert to store sjanser.

Vi kom imidlertid mer til hektene og hadde en del ball. Ballinnehavet var for det meste på vår egen halvdel. Da vi krysset midtstreken endte det som regel i balltap. Ved disse situasjonene var Østsiden rimelig direkte i sitt overgangsspill. Ingen overdrivelse å si at vi ikke håndterte dette spesielt bra. Videre fikk vi trøbbel de gangene vi skulle presse høyt. Da slo Østsiden konsekvent langt. At dette ofte førte til farlige situasjoner for vår forsvarsfirer vitner om at vi har en del å jobbe med. Normalt sett er dette situasjoner som ikke skal være spesielt farlige.

Det tok 30. minutter før Østsiden scoret. Dette etter en lang pasning hvor vi ikke faller av tidsnok. Da returløpene og orienteringsevnene heller ikke var på topp, endte det med en enkel scoring for Admir Zec.

De siste fem minuttene av omgangen så vi konturene av slik vi ønsker å se ut. Vi spilte oss til et par gode skuddforsøk, men dessverre var ikke avslutningene av god nok kvalitet.

De sist 45 minuttene var noe bedre, men ikke bra nok. Vi slet mer eller mindre med de samme tingene som i første omgang.

Til tross for en del ballinnehav endte det 7-0 i målsjanser til Østsiden!

Noen lyspunkter var det imidlertid å spore. Blant annet leverte 2000 gutten Petter Kobberstad mye bra de 40 minuttene han spilte.

Uansett fikk noen veldig gode svar på hva som bør prioriteres i arbeidet fram mot neste treningskamp. Den spilles om fjorten dager mot Strømsgodset 2.

Henry Isegran, Martin Lågbu, Eirik Kaldheim, Alban Ramadani, Fredrik Wasenius og Jørgen Røine var av ulike årsaker forhindret i å være med.

Vi takker Østsiden for kampen og ønsker de lykke til videre.

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg (Pål Kirkerød i 45 min.)- Marcus Jensen, Terje Tangen, Markus Kamark (Joakim Hermansen i 37 min.), Mads Dyrseth- Erik Halvorsen (Ervin Kozica i 37 min.), Henning Johannessen, Håkon Stark (Daniel Ark Saastad i 40 min.)- Jonathan Elias Serrano (Petter Kobberstad i 40 min,), Andreas Andreassen (Marius Christensen i 45  min.), Christoffer Bachke

Mer om kampen:

http://www.moss-avis.no/sport/sprint-jeloy/fotball/fortjent-sprint-tap-mot-ostsiden/s/5-67-374114

http://www.ossia.no/hovednyhet/ny-treningsseier-til-ostsiden-mot-sprint/

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift