Komfortabel seier i treningskamp mot Øvrevoll Hosle

Vant 8-1(4-0) etter mål av unggutter!

Ullevål slo onsdag kveld topplaget i 1.divisjon, Øvrevoll Hosle, 8-1(4-0) på Bergbanen. De gjentok dermed andrelagets seier mot Øvrevoll Hosle 2 kvelden før. Målene ble scoret av Daniel Skrettingland(3), Jonas Gaare(2), Lasse Torkildsen, samt Jesper Bergersen og Timian Strømdahl Fossli. De to sistnevnte puttet sine første scoringer for A-laget, Fossli i sin debut etter benbruddet i høst.

Ullevål manglet tre faste spillere fra sin startoppstilling, samt 7 aktuelle spillere fra U-19 landslaget. Dette gjorde at flere unggutter fikk sjansen på Bergbanen onsdag kveld. Timian Strømdahl Fossli og Ola Røed var med A-laget på kamp for første gang, mens Petter Sundby Indrevoll, Martin Killingmo og Ola Tenge var med for første gang denne sesongen.

Det begynte rotete for det unge Ullevål-mannskapet, og Ullevål kunne takke en tett mur på streken for at bortelaget ikke tok ledelsen på corner før fem minutter var spilt. Hjemmelaget jobbet seg likevel bra tilbake i kampen og etter 17 minutter var det Daniel Skrettingland som førte Ullevål opp i 1-0 på corner. Minuttet senere var Ullevål på farten igjen. Et glimrende angrep med debutantene Fossli og Røed involvert endte til slutt opp hos Jonas Gaare etter pasning fra Daniel Skrettingland. Gaare har vist storform de siste ukene og alene med keeper doblet han ledelsen til 2-0. Ytterligere et minutt senere kom mål nummer tre, og det var kveldens kaptein, Lasse Torkildsen, som regisserte angrepet. Han fant igjen Skrettingland, som dro seg inn alene med keeper og satt 3-0. Skrettingland kunne noen få minutter senere bli tremålsscorer, men tidligere juniorlandslagskeeper Simen Clausen var hurtig nede og reddet toppscorerens straffeslag.

Ullevål ga seg derimot ikke, og med to mann mer på isen vant Ullevål ball høyt i banen. Timian Strømdahl Fossli kunne dermed score sitt første A-lagsmål med en vakker avslutning i nettaket til 4-0. Dette var også stillingen ved pause.

Etter hvilen gjorde det hvitkledde bortelaget et par forsøk på å komme tilbake i kampen, men det var Ullevål som scoret omgangens første mål. Gaare flippet Jesper Bergersen alene med keeper, og spilleren med guttelandskamper for Finland var sikkerheten selv da han også scoret sitt første A-lagsmål til 5-0. Med en mann mindre på isen kunne Ullevål igjen øke ledelsen, denne gang til 6-0 da Fossli fant Gaare foran mål. Ullevål ga seg ikke, og kaptein Torkildsen nøyde seg ikke med sin målgivende pasning fra første omgang. Han dro seg gjennom hele Øvrevoll Hosle og avsluttet ned i hjørnet til 7-0.

Hjemmelaget hadde forhåpninger om å holde nullen, men bortelaget var frempå ved enkelte anledninger, og tok stort sett skudd på det meste av dødballer på Ullevåls banehalvdel. På et innslag banket Johan Tryving ballen inn i feltet, og på bakerst stolpe sto Lars Thygesen fullstendig umarkert. Han reduserte dermed til 7-1. Det var likevel Ullevål som avsluttet målshowet da Daniel Skrettingland avsluttet til 8-1 med sitt tredje mål for kvelden.

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift