Ny seier for serieleder Ullevål 2

Fortsatt tabelltopp for Ullevål 2!

Ullevål 2 vant tirsdag kveld 3-0 borte mot Øvrevoll/Hosle 2, og befester dermed sin posisjon på toppen av tabellen i 2. divisjon. Målene tirsdag kveld ble scoret av ringrevene Erik Meier, Jonas Lilja og Bjørn Fredriksen. Det er fortsatt ekstremt jevnt blant de fem topplagene, så hver seier er viktig om Ullevål 2 skal vinne 2. divisjon for andre året på rad.

Øvrevoll/Hosle 2 befant seg på syvendeplass på tabellen, og Ullevål 2 var følgelig favoritter, men hjemmelaget planla å gjøre livet surt for gjestene. De arbeidet svært hardt i defensiven, og Ullevål fant lite rom innledningsvis. Hele første omgang var rotete, og balltapene florerte fra begge lag. Dette åpnet opp for en del kontringsmuligheter, men disse ble ikke forvaltet spesielt godt av noen av lagene. Øvrevoll/Hosle 2 skapte den første sjansen, da et distanseskudd skiftet retning, men ballen strøk utenfor Ullevål sitt mål. Hjemmelaget skulle også få den neste sjansen, og den kom etter et balltap fra Ullevål. Fra spiss vinkel, men alene gjennom, fikk Øvrevoll/Hosle 2 avsluttet, men keeper Petter Indrevoll fikk parert mesterlig med en enhåndsredning.

Ullevål skapte ikke spesielt mye, men Lasse Killingmo fikk en stor mulighet etter  en spillvariant på corner. Avslutningen hans ble derimot reddet på streken av hjemmelagets mur. Like etter ladet Endre Rynning kanonen ved et par anledninger, men ved første anledning gikk skuddet i nettveggen, mens keeper sto i veien på det andre forsøket. Det var likevel Ullevål som skulle ta ledelsen i kampen. Bjørn Fredriksens forarbeid var glimrende da han fant Erik Meier. Meier klarte å skjære inn, slik at han fra noe spiss vinkel fikk satt ballen iskaldt i nett-taket fra kort hold. Ullevål skulle også doble ledelsen på første omgangs siste slag på ballen. Jonas Lilja fikk kanontreff på en corner, og dermed sto det 2-0 ved pause. Ledelsen var fortjent nok, men det var ingen stor omgang av Ullevål 2.

Øvrevoll/Hosle 2 fikk tidlig i annen omgang muligheten til å redusere etter at et løft fra Ullevåls bakre rekker ble slått rett i kroppen på hjemmelagets spiss. Heldigvis for Ullevål 2 ble vinkelen spiss, og Petter Indrevoll kunne avverge relativt kontrollert. Dette var omtrent det eneste hjemmelaget skapte i andre omgang, og Ullevål hadde god kontroll, selv om kampen på langt nær var avgjort. Ullevål skapte noe mer enn i første omgang, og spesielt Erik Meier, Vetle Rynning og Bjørn Fredriksen fikk gode sjanser, men det skulle ta tid før neste mål kom. Med fem minutter igjen å spille scoret Bjørn Fredriksen på Ullevåls andre corner for kvelden, og Ullevål kunne befeste tabell-ledelsen med sin fortjente 3-0 seier.

Det er ekstremt jevnt blant topplagene i 2. divisjon, og det skiller kun to poeng mellom serieleder Ullevål 2 og nummer fem på tabellen. Solberg 2, som er på fjerdeplass, står for motstanden på lørdag 28/1 i det som blir en helt avgjørende kamp i Solbergelva. Deretter venter Drammen 2, som akkurat nå er nummer fem, på tirsdag 31/1 på Bergbanen i det som blir en svært viktig uke for Ullevål 2.

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift