Suksess for årets første sponsortreff

- Vi kan ta gull. det er litt opp til oss selv, sa trener Per Inge Jacobsen på årets første sponsortreff for Avaldsnesdamene. Han fortalte videre at Toppserien i år blir jevnere enn før, og nevne LSK, Stabæk, Kolbotn og Vålerengen som AIL`s største utfordrere.

Over 60 sponsorer og andre interesserte, tok turen da Avaldsnesdamene hadde sitt første sponsortreff på Helsehuset i Haugesund tirsdag kveld. I kamp med kvartfinale i håndball-VM (Norge-Ungarn) ble det et svært godt besøkt sponsortreff som var et samarbeid med Privatsykehuset, Vici Treningssenter og Matbaren Brakstad. Sistnevnte stod innledningsvis for enkel bevertning, før det ble omvisning på Privatsykehuset og Vici Treningssenter.

En lydhør forsamling hørte trener Per Inge Jacobsen fortelle om treningen så langt i sesongen, og om en ambisiøs målsetting om gull i Toppserien og cupfinalespill. Avaldsnestreneren forklarte hvorfor han mente det var realistisk og hva som måtte til for å oppnå målene. – Spillerne er gode nok. Med rett fokus og innstilling kan vi klare det, sa Jakobsen, men la heller ikke skjul på at det var viktig å unngå skader. Stallen er «litt tynn». Ideelt sett skulle vi styrket oss med 1-2 spillere i bredden, men slik er det ikke, sa Jakobsen, som tror det blir jevnere i toppen i år. Både Avaldsnes, Lillestrøm, Kolbotn og Vålerenga tror han vil «henge in there».

Også Elise Thorsnes har tro på gull. – Det er opp til oss selv, fortalte landslagsspilleren som skrøt av treningene de første ukene av året. - Full trøkk, det lover bra, sa atleten med hele 136 landskamper for Norge (99 A-, 36 U-lags kamper).

De frammøtte ble også presentert for Avaldsnesdamenes to nye brasilianske spillere, Francielle Alberto og Diane Santos Silva som allerede hadde rykket å finne seg godt til rette i klubben. Larissa Pereira, Avaldsnes tredje brasilianske signering, ankommer Haugalandet mandag 30. januar.

Avaldsnesdamene spiller sin første treningskamp tirsdag 31. januar kl. 10.00, mot et lag fra Haugesund Toppidrettsgymnas (HTG). Det er et lag stort sett bestående av yngre spillere på Vard og FKH.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift