Ullevål gikk målløse av banen mot Drammen

Tapte 6-0(2-0) på Marienlyst

Det ble en lang kveld for Ullevål på Marienlyst, og selv om man hang bra med til pause var det hjemmelaget som ledet 2-0. Etter hvilen handlet det aller meste om hjemmelaget, og Drammen ga seg ikke før det sto 6-0 på tavla. Ullevåls kamp for å overleve fortsetter etter VM-pausen!

Ullevål manglet Mehol Stenersen til kampen mot Drammen, da backen ble skadet i hånda mot Ullern. Hans posisjon ble overtatt av Håkon Bakken. Samtidig var Erik Sørensen klar for spill igjen, og han erstattet jevngamle Fredrik Bakken som half.

Blåkledde Ullevål var absolutt med på tempoet fra start, og det bølget frem og tilbake i innledningen på Marienlyst. Det var likevel Drammen som skulle score kveldens første mål – Morten Engen fyrte løs på corner, men skuddet ble spist av Ullevåls rus. Ballen ble liggende foran Ullevåls mål, og Eirik Egge Johansen fikk æren av å sette inn 1-0 til hjemmelaget etter 17 minutter. Minuttet senere fikk Drammen nok en god mulighet da Jonathan Josefsson ble revet ned i straffefeltet. Even Thiseth gikk frem til straffemerket, men skuddet gikk flere meter til side for mål.

Ullevål hadde også sine målsjanser, og bursdagsbarnet Sondre Hammerstad var nær ved å utligne da han skjøt en cornerretur over målet til Oliver Hereta. Jesper Sagen prøvde seg også et par ganger, men Hereta avverget til corner på skuddet fra opp mot 30 meter. Når Ullevål ikke fikk uttelling på sine sjanser, kunne Drammen doble sin ledelse. Josefsson tråkket seg inn i Ullevåls boks, og skjøt hull i lufta på første forsøk. Andre forsøk fant derimot veien på rett side av stolpen, og hjemmelaget økte til 2-0. Resultatet sto seg også til pause.

Etter hvilen kom hjemmelaget desidert best i gang, og det var stort sett Drammen det skulle handle om de neste 45 minuttene. Det tok ikke mer enn tre minutter før Morten Engen økte ledelsen til 3-0 på corner, og Thiseth fikk enda en mulighet fra straffemerket etter at Josefsson igjen ble forhindret i straffefeltet. Thiseth hadde stilt siktet med flere meter siden sin første straffe, men skuddet ble denne gang reddet av Christopher Smerkerud.

Drammen ga seg likevel ikke, og siste halvdel av andre omgang var det Johan Mørch Andersen som skulle stjele showet med et hattrick. Først ble han spilt helt fra med Smerkerud etter en god pasning fra Stian Stærkeby. Deretter ble han spilt like fra av Tobias Walleng, før han avsluttet hattricket med å sette inn en cornerretur til 6-0. Han påførte dermed Ullevål sitt 21. baklengsmål på corner for sesongen.

Ullevål ligger helt sist på tabellen med to kamper igjen å spille. Forutsetningene før hjemmekampen mot Sarpsborg er klare. Med tap spiller Ullevål 1.divisjon neste sesong. Med seier med mer enn to mål har Ullevål sikret seg minimum kvalifiseringsspill. Med ettmålsseier, eller uavgjort, trenger Ullevål flere poeng enn Sarpsborg i siste seriekamp for ikke å rykke ned. Bruk VM-pausen til å lade opp til en forrykende kamp onsdag 8. februar kl. 1900!

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift