Uglarennet 22. januar 2017

Flott gjennomført Uglarenn med mange deltakere og uvanlige stor pressedekning. Offisiell resultater er nå lagt ut. Passeringstider ligger på EQtiming.no.

 

Uglarennet 2017 er da historie. Takk til deltagere, foreldre, støtteapperat, og ikke minst funksjonærer i Byåsen IL, for at dette ble et bra renn.

Offisiell resultater er nå lagt ut (HTML PDF). Passeringstider ligger på EQtiming.no.

Til tross for at mildværet har tæret hardt på snøen så ble det flotte forhold for de ca 400 startende. Sjeldent har det vært så mange tilskuere da Petter Northug og Johannes Høsflot Klæbo avsluttet Uglarennet. Flere TV-stasjoner og aviser var på plass og dekket dette oppgjøret. Det er supert at Petter og Johannes stiller opp på slike lokale skirenn. Det betyr mye for rekrutteringa og det er også hyggelig for arrangørene.

Her finner dere reportasje hos NRK.no , TV2.no, Trønder-avisa, Langrenn.com, Nrk.no, VG.no, Adressa.no og Dagbladet.

Her en video som Karl Morten Dahl i Byåsen IL også har laget etter dagens renn. I denne filmen er det fokusert på våre egne medlemmer, men gir en kjempefin oppsummering: TRYKK HER

Lone Johansen, Melhus IL og Johannes Høsflot Klæbo, Byåsen IL vant Uglapokalene. Begge tok sine første napp i pokalen. Gratulerer til begge! Oppdater Uglapokalliste: Vinnere av Uglapokalen 1926 til 2017

Vinnere av Uglapokalen: Lone Johansen, Melhus IL og Johannes Høsflot Klæbo, Byåsen IL

Søndag 22.01.17 kl. 07:55

Rennet går som planlagt. Vi fikk kjørt på masse snø på stadion i går og vi preparerte ferdig løypene lørdag kveld. Det er vått utenfor løypene på stadion, så ta med godt fottøy. Status kl. 07:40 søndag 22. januar: +1.5 gr C.

Lørdag 21.01.17

Værgudene har jammen vært ekle med oss det siste døgnet, men vi gjør alt for at Uglarennet skal arrangeres som planlagt i Nilsbyen i morra. Lørdag ettermiddag samler vi sammen til snødugnad i Nilsbyen for Byåsen IL sine medlemmer for å legge til rette. Det er spesielt på stadion at det er minket mye på snøen. I løypene har det klart seg meget bra. Det eneste som kan stoppe oss da er at været ikke spiller å¨lag natt til søndag. Vi kommer uansett til å legge ut informasjon tidlig søndag morra (senest kl. 08:00) dersom vi må avlyse. 

I dag er det blitt arrangert NC i kombinert i Nilsbyen. Det gjør vi søndag også. Disse starter kl. 11:00. Uglarennet starter kl. 12:00 med 8-10 år først. Senior til slutt. Startlister er lagt ut under "Våre skirenn".

Juryen har imidlertid besluttet at Uglarennet arrangeres i FRISTIL (beklager dette, men været får vi ikke gjort noe med) og at vi benytter den nordlige delen av løypenettet (dvs. ikke bak skiskytterstadion og mot Elgamyra). Da får vi 1, 2 og 3 km.  Oppdatert løypekart og distanser er nå lagt ut.

Petter Northug, Thomas Northug, Emil Iversen og vår egen Johannes H. Klæbo stiller forhåpentligvis til start, samt nesten 400 andre gode skiløpere kommer til årets Uglarenn. Forhåndsomtaler: Adressa, Trønderavisa, Adressa, NRK, VG, Adressa, Langrenn.com, StjørdalensBlad)

All informasjon om Uglarennet 2017 finner du på en egen siden på vår hjemmeside under "Våre skirenn" (hurtiglink: TRYKK HER)

   

                        

Fredag 20.01.17

Ordinær påmeldingsfrist er nå stengt på MINIDRETT og kun etteranmelding nå. Dobbel startkontingent ved etteranmelding (gjelder ikke 12 år og yngre). Absolutt siste frist for etteranmeldinger er søndag 22. januar kl. 10:30, såfremt ledige startnummer. Renndagen må all etteranmelding gjøres på rennkontoret (åpent fra kl. 09:30). Før det, på e-post til torgeira71@gmail.com senest lørdag 21. januar kl. 20:00.

Været er ikke det beste, men det ser heldigvis ut som om at vi klarer å arrangere rennet  i Nilsbyen. Det har forsvunnet en del snø i løpet av det siste døgnet, men ennå har vi en god såle. Dersom imidlertid værgudene ikke spiller på lag de neste timene, så kan det allikevel hende at vi må flytte til reservearena Granåsen. Dersom vi må flytte så blir dette annonsert på denne siden.

All informasjon om Uglarennet 2017 finner du på en egen siden på vår hjemmeside under "Våre skirenn" (hurtiglink: TRYKK HER)

Søndag 16.01.17

Da er det en uke til Uglarennet som arrangeres søndag 22. januar (rennet arrangeres for 85. gang!).

Starten på Uglarennet 2017 blir enten kl. 11:45 eller kl. 12:00. Grunnen til dette er at vi skal hjelpe Byåsen IL hopp- og kombinertavdelingen med å arrangere det kombinerte langrennet i Norges Cup for junior og senior samme dag også. Disse starter kl. 11:00. Endelig starttidspunkt for Uglarennet kommer i løpet av uka.

Mens du venter, kan du lese litt om Uglarennet's lange historikk TRYKK HER 

Hvem har vunnet Uglapokalen fra 1926 frem til 2016? TRYKK HER   

All informasjon om Uglarennet 2017 finner du på en egen siden på vår hjemmeside under "Våre skirenn" (hurtiglink: TRYKK HER)

Påmeldingsfrist er torsdag 19. januar 2016 kl. 23:59 på MIN IDRETT

Funksjonærliste for Byåsen IL sine medlemmer: TRYKK HER (oppdatert pr. 15. januar)