Ullevål 2 overbeviste i toppkampen

Seier mot Ullern 2!

Ullevål 2 kom til spill til toppkampen mot Ullern 2 som lag nr. 4 på tabellen med fire seire på de fem første kampene. Med seier på Bergbanen ville man avansere til tredjeplass, men med like mange poeng som ledende Drammen 2 og Solberg 2 (én kamp mindre spilt). Ullern 2 hadde vunnet alle sine fire kamper, og kun sluppet inn fem mål på disse, så det var ventet et tett og tøft oppgjør mellom de to beste lagene fra fjorårets 2. divisjon. Etter en forrykende andre omgang klarte Ullevål 2 til slutt å snu kampen, og sluttresultatet ble til slutt 8-4(2-4) etter mål av Erik Meier(3), Einar Andreassen(2), Rasmus Gaare, Aleksander Smerkerud og Kim Andresen. Dette var kun Ullern 2 sitt andre tap på stor bane på de to siste sesongene, og det forrige tapet kom mot Ullevål 2 i fjorårssesongen.

Ullevål 2 har i de siste par sesongene opparbeidet seg en stor kjerne av spillere i stallen, og til gårsdagens kamp var det hele 18 spillere som hadde meldt seg klare til dyst. Det betyr at enkelte spillere må stå over kamper, men samtidig sørger det for at man i de aller fleste kampene klarer å stille med fire innbyttere. I går debuterte blant annet Jonas Lilja på Ullevål 2 etter at han ga seg med A-lagsbandy etter forrige sesong. Ullevål 2 forventet en motstander med mye fart, men som også holder mye i ballen, og det var også innledningen preget av, selv om gjestene fra Ullern sjeldent klarte å skape de store sjansene. Det var Ullevål 2 som skulle ta ledelsen da 11 minutter var spilt. Erik Meier fant på glimrende vis Einar Andreassen alene med Ullerns keeper. Fra spiss vinkel prikket han en lekker avslutning i nettaket, og den spillende treneren førte dermed Ullevål opp i ledelsen 1-0. Kampen ble likevel snudd i løpet av de neste 9 minuttene, da Ullern først scoret på en corner, før de utnyttet en kontring som ble satt utagbart for Brage Lae i Ullevåls mål. Gjestene skulle også øke ledelsen til 3-1 på straffeslag, men et glimrende forarbeid fra Bjørn Fredriksen gjorde at Erik Meier ble satt opp i den posisjonen han liker best. Meier utfordret et ryggende Ullern-forsvar, og med noen lekre dragninger kom han alene med keeper, og reduserte til 3-2. Mot slutten av omgangen fikk Ullevål to mann utvist på kort tid, og da Ullern på nytt kunne kontre ble pauseresultatet fastsatt til 4-2 alene med Brage Lae. Bjørn Riborg fikk en eventyrlig mulighet alene med Ullerns keeper i omgangens siste sekund, men på glimrende vis fikk Ullerns målvakt slått ballen via tverrliggeren og over. Omgangen var relativt jevnspilt, men Ullern hadde vært mer effektive enn Ullevål de første 45 minuttene. Likevel var det en optimistisk Ullevål-gjeng med tro på poeng som gikk til pause etter en ganske bra gjennomført omgang.

Om første omgang var jevnspilt, ble det nærmest enveiskjøring etter pause. Til tross for at Ullevål begynte omgangen med en mann mindre på isen, var det hjemmelaget som tok kommandoen, selv om scoringen lot vente på seg. Da Ullevål ble tildelt straffeslag etter en høy kølle i Ullerns felt, viste Erik Meier seg fra en like bra side som i glansdagene på A-laget, og reduseringen til 4-3 var et faktum. Samme mann skulle stå bak utligningen til 4-4, da han skjøt et hardt frislag fra skrå vinkel via en Ullern-forsvarer og i mål. Snuoperasjonen til 5-4 var komplett da Rasmus Gaare var først på en retur etter et skudd fra Bjørn Fredriksen, og han kunne sette ballen fra noe skrå vinkel i det tomme målet. Ullevål fortsatte å kjempe gjestene ut av stilen, og arbeidsmoralen var høy gjennom hele kampen. Når i tillegg effektiviteten bedret seg, skulle det bli en grei reise mot slutten av kampen. Ullevåls tredje dødballscoring ble pirket inn fra kort hold av Aleksander Smerkerud etter at han ble spilt fri av Bjørn Fredriksen etter en spillvariant på corner, og med 6-4 kunne nervene roe seg noe. De siste ti minuttene scoret Ullevål ytterligere to mål. 7-4 ble satt inn fra kort hold av Kim Andresen etter nok en retur, mens Einar Andreassen avsluttet kampen med å banke inn 8-4 fra distanse.

Alt i alt var dette en meget bra gjennomført kamp av Ullevål 2, som nå innehar tredjeplassen på tabellen, men med like mange poeng som serieleder Drammen 2. Neste kamp for Ullevål 2 er borte mot Haslum/Hauger allerede på lørdag 7/1-17 kl. 16 på Bærum Idrettspark (Rud Hauger). Haslum/Hauger har tapt sine fire innledende kamper, men de tapte blant annet kun med ett mål borte mot Nordre Sande/Mjøndalen 2, så det blir ingen enkel kamp for Ullevåls rekrutter.

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift