Ble jobbeseiere i dag, og vi gratulerer J13 og J14 med gull i NOBI julecup!

J13 vant en utrolig spennende foballfinale etter ekstra omgang. J14 hadde to lag til semifinale og J14 forsvarte seieren fra i fjor - det kan ikke bli så veldig mye bedre enn det!

Gratulerer til alle J13 og J14 jentene med strålende innsats i årets NOBI julecupsmiley

J13 Erdal startet J13 finalen best og ledet 2 – 0 etter mål i det 3. og 12. minutt. Etter halvspilt kamp reduserte Lise til 1-2, og Mia utlignet til 2-2 kort tid etter. Lise snudde kampen etter fint pasningsspill og MIL leder 3-2. Fem minutter før slutt reduserte Erdal til 3-3, og det ble uavgjort ved fulltid. Nå var det klart for 1x5 minutter med «Første mål vinner». Og hvis det ble uavgjort etter 5 minutter, så var det cornerne som telte, og etter full tid var det 4-2 i cornere til Mathopen. Etter 3 minutter satt Mia inn seiersmålet.  YES!

J14 skulle forsvare seieren i fjorårets julecup mot Erdal, etter å ha vunnet semifinalen mot det andre MIL/Olsvik laget vi hadde med. Vi åpner finalen litt nervøst og kommer raskt under 0-1. Thea utligner halvveis i kampen og da trodde trener Espen at vi var i ferd med å avgjøre. Men da det virker som vi har festet grepet om kampen, scorer i stedet Erdal på et nydelig angrep. Helene utligner kort tid etter og vi leder i tillegg på corner, men heldigvis hadde ikke Martine planer om ekstraomganger og mer unødvendig spenning, så hun banket til med venstrefoten og dermed ledet vi 3-2 med noen få minutter igjen, Derfra og ut tapte vi knapt en eneste duell og rodde seieren greit i land. Godt å vinne på en dag der ikke alt klaffet og sterkt å slå tilbake etter å ligge under 2 ganger.

Ble jobbeseiere i dag, og vi gratulerer jentene med to gull i julecupen!

Mia ble kåret til J13 finalens beste. Gratulerer!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift