Kompetent ungdomsavdeling i 2017

Dette er hva som sikrer en god utviklingsarena.

 

Bakre rad: Dag Frode Hultengreen - Jan Sørensen - Geir Alexandersen - Lars Erik Elven - Kenneth  Lorentsen - Christian Granholmen. 
Fremre rad: Alexander Berglund - Kjell Åge Eek - Tore Johansen - Sabina Hansen - Emelie Antonsen - Jon Egil Johansen


Kompetent ungdomsavdeling

Sarpsborg Fotballklubb har jobbet godt høsten gjennom med mål om å ha et kompetent og sultent trenerteam i ungdomsavdelingen innen 1 desember. Vi klarte det så vidt, da Emelie Antonsen på grunn av eksamensgjennomføring drøyde til nettopp 1. desember med å gi en positiv respons på sitt tilbud.

Onsdag kveld var samtlige trenere i ungdomsavdelingen samlet til en liten førjulssamling med pepperkaker og gløgg. En kort presentasjon av vår lenge etterlengtede sportsplan for ungdom stod øverst på agendaen. 

Som med arbeidet med å samle trenere, har utarbeidelsen av de reviderte sportslige planene foregått hele høsten. Arbeidet har vært ledet av vår utviklingsansvarlige Alexander Berglund og vil danne grunnlag for vårt arbeid på felt i dag, i morgen og i årene som kommer. Innspill har kommet fra våre utviklingsutvalg, hvor hovedtrenere og øvrig trenerapparat har blitt utfordret og hørt for å skape et dokument som tegner opp SFKs sportslige rammer. Rammene er viktig, men innafor de rammene skal det være lov å være seg selv. Vi ansetter trenere vi forventer bidrar med sitt for å videreutvikle alle deler av SFK, gjennom hvem de er, hva de har gjort og hvor de vil!

Samhold, stolthet og glede. Det er de verdier vi ansetter trenere etter. Det er de verdier vi siler alle våre avgjørelser gjennom. I tillegg er det å være utviklingsorientert, altså sulten på å utvikle, ikke bare spillerne, men seg selv og alle andre rundt seg, verdsatt meget høyt. Vi er trygge på at vi nå har samlet et team med variert og solid erfaring og kompetanse, både fra fotballen, og fra livet øvrig, som kan hjelpe spillerne i SFKs ungdomsavdeling til å få ut sitt potensiale. Gjennom å utvikles og utvikle, sammen!

Dette er Sarpsborg Fotballklubbs trenere i ungdomsavdelingen for 2017 sesongen:

- Geir Alexandersen - Hovedtrener G16 (2001)
- Emelie Antonsen - Hovedtrener G13 (2004)
- Kjell Åge Eek - Hovedtrener J14/15 (2002-2003)
- Lars Erik Elven - Trener G19 (2000-1998)
- Christian Granholmen - Trener G13/14 (2003-2004), Keepertrener
- Sabina Hansen - Hovedtrener G15 (2002)
- Dag Frode Bråthen Hultengreen - Spillerutvikler
- Jon Egil Johansen - Spillerutvikler
- Tore Johansen - Hovedtrener G19 (2000-1998)
- Kenneth Lorentsen - Hovedtrener G14 (2003)
​- Rashwan Madhat - Trener G15/16 (2001-2002)
- Morten Nilsen - Keepertrener
- Jan Sørensen - Spillerutvikler

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift