Stortap på Ullernbanen

Ullevål gikk av banen med ni baklengs

Det var et ungt Ullevål-lag, med ti spillere født 1996 eller senere, som kom til spill på Ullernbanen. Blant annet manglet Daniel Skrettingland med sykdom, noe som gjorde at han gikk glipp av sin første Ullevål-kamp på seks år. Sykefraværet innebar også at vi fikk se enda en debutant i Ullevål-trøya - førsteårsjunior Simen Schau gjorde en hederlig innsats på topp.

Ullevål skapte et par halvfarligheter innledningsvis, men det var hjemmelaget som tok føringen etter fem minutter da Nikolai Schau var først fremme på en retur. Ledelsen ble doblet før kvarteret var spilt, da Gustav Andersson ble spilt praktfullt gjennom. Avslutningen alene med keeper var limt i Smerkeruds venstre kryss. Ullevål samlet seg igjen, men utrolige fire timinutters utvisninger på tre minutter etter halvspilt omgang gjorde en vanskelig oppgave enda tøffere. Med fire mann mer på isen kunne Christoffer Carlström øke hjemmelagets ledelse til 3-0 på corner, før Andre Pedersen satt 4-0 med tre mann mer på isen da han ble spilt på blank kasse av Gustav Andersson. Ullevål samlet seg og holdt unna resten av omgangen, men med en svært tøff utfordring foran seg.

Etter pause innledet igjen Ullevål godt, og var svært nære en redusering på corner. Det var likevel en gammel kjenning som ble omgangens første målscorer etter timen spilt. Jan Fredrik Løland holdt drilleshow inne i Ullevåls straffeområde, og fra noe skrått hold satt han inn 5-0. De hvite og røde fikk noen minutter senere muligheten fra straffemerket, men Carlström tok ikke sjansen til å bli tomålsscorer da Christopher Smerkerud sørget for at det enda ikke har blitt scoret mål på straffe i noen Ullevålkamper i år. Samme Carlström kontret på en Ullevål-corner rett etterpå, men helt alene med Smerkerud var det igjen keeperen som gikk seirende ut av duellen. Det tok derimot ikke lang tid før Ullerns ledelse var økt til 6-0, da Gustav Andersson fant tilsvarende nettmaske i krysset som før hvilen.

Med 20 minutter igjen fikk lovende Brage Lae igjen sjansen i Ullevålmålet, men selv ikke han klarte å stanse blødningen. Det tok ikke mange minutter før samme Andersson var fri og satt inn 7-0, og kun minutter etter dette kunne Rickard Fritjofsson øke til 8-0 på en cornerretur. Den helsvarte Ullevålkvelden ble komplett da Nikolai Pedersen avsluttet scoringsballet med 9-0 på overtid.

Det blir nye krafttak på søndag - 18.desember da Drammen kommer på besøk, og Ullevål skal fremstå i en helt annen versjon. Møt opp kl. 1800 på Bergbanen!

 

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift