G19: Seier i sesongens første treningskamp

SFKs juniorlag tok i mot Gresvik til treningskamp på Kurland

SFK G19 - Gresvik G19

Treningskamp
Søndag 11.12.16 - 17:00
Kurland KG

SFK sitt juniorlag rykket som kjent opp i 1. divisjon for junior 2016 sesongen og får mulighet til å spille om opprykk til interkrets i 2017-sesongen. Det har kommet et jevnt tilsig av spillere etter sesongen var ferdig, og man ønsket å starte tidlig med treningskamper for å få et godt grunnlag for veien videre utover vinteren. Gresvik havnet på 6. plass i 1. divisjon 2016 sesongen og burde normalt gi et godt bilde av hva vi kommer til å møte i 2017-sesongen. I 2017 består vårt juniorlag av spillere født 2000-1998, da alle født 1997 nå er seniorspillere. 

SFK var skjerpet fra start, og tok fort kommandoen i kampen, med mye ballbesittelse, og skapte noe hver gang man kom frem på kantene. Etter 28 minutters spill, kom SFK flott frem på venstresiden med forspill av Scott og Rajan. Clirim avsluttet og Marius satte inn 1-0 på en retur fra 16 meter. Etter dette gikk det fort. 2-0 kom på en sikker straffe fra Clirim, etter at han selv ble felt av keeper. 3-0, 31 minutter langskudd fra Marius. Etter 39 minutter, 4-0 ved Marius, hans tredje for kvelden på en "tap in" etter en retur fra et skudd fra Rajan. Kjempefint forspill til dette målet av Christian og Clirim . Christian satte inn 5-0 etter 42 minutter, denne gangen var det Clirim og Rajan som stod for de siste pasningene. 44 minutter ble det 6-0 ved Clirim etter et fantastisk raid av Morten. Første omgang endte med 6-0 ledelse, og SFK hadde full kontroll bakover. Morten og Scott styrte midtbanen. Adrian i mål hadde kontroll på det lille han måtte jobbe med.

I andre omgang fikk Adis mål i debutkampen sin etter 3 minutter. 7-0. Rajan 8-0 før Clirim satte det siste til 9-0. SFK hadde mange gigantsjanser i andre som vi ikke satt, men alt i alt en totalt overlegen seier. De som deltok på denne matchen: Athinan Amornsa-ard, Gedeon Nkubito, Håkon Abrahamsen, Michael Kristoffersen, Fabian Calenciuc, Soufian Rahhaoui, Marius Johansen, Rajan Doski, Morten Maugsten, Christian Aamodt Eriksen og Clirim Miftari. Scott Lysø, Adrian Normann og Adis Zulic fikk alle sin SFK debut i juniorsammenheng. 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift