Vinterkontingent 2016/2017

Elverum Fotball sender i disse dager ut vinterkontingent til aktive spillere i ungdomsavdelingen og senioravdelingen. Les mer for å se hva pengene går til.

Elverum Fotball sender i disse dager ut vinterkontingent for vintersesongen 2016/2017. Vinterkontingenten blir sendt ut på e-post til aktive spillerne som ligger registrert med e-post i vårt medlemssystem. Aktive spillere uten registrert e-post vil få faktura i posten. 

Spillere som har fått faktura, men som ikke ønsker å være med på vintertrening bes kontakte Elverum Fotball på e-post post@elverumfotball.no for å unngå videre oppfølging fra klubben.

Vinterkontingenten er satt til 900,- kroner og bidrar til å dekke følgende:

- vedlikehold av kunstgressbane (fyring, brøyting, flomlys)
- utgifter til oppvarming av klubbhuset med innendørs kunstgressbane (strøm/vedlikehold)

Elverum Fotball ønsker å gi et best mulig tilbud til våre spillere og klubben har en målsetting om å holde Hovedbanen oppe fra senest 1. februar 2017. 

Klubbhuset med innendørs kunstgressbane er tilgjengelig for organisert trening gjennom hele vinteren, primært for lagene i senior- og ungdomsavdelingen. 
Treningstider for kunstgressbanene og hallen er lagt ut på hjemmesiden, følg denne linken: http://kxweb.no/portal/clubadmin/contentcategory/edit.do?id=948508657&editmode

Spørsmål vedrørende treningstider rettes Anders Bronken på e-post: anders@elverumfotball.no

Klubbhusets øvrige fasiliteter (garderober, møterom og saler) er også tilgjengelige for klubbens medlemmer. Lagene bes bestille møterom og saler i god tid, da det er stor rift om disse kapasitetene. Bestilling av møterom eller storsal rettes til post@elverumfotball.no

Spørsmål vedrørende vinterkontingenten rettes til Elverum Fotball på post@elverumfotball.no eller Per Steinar på telefon 400 29 710.

Generalsponsor

Følg oss på Facebook!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift