SFK og FFK Old Boys

Hyggelig samvær på klubbhuset på Kurland

Samling for SFK og FFK Old Boys på Kurland

De siste 10-15 årene har FFK-SFK old boys vært samlet i hyggelig samvær, vekselvis i Fredrikstad og her i Sarpsborg. Tirsdag 1. november var SFK vertskap for våre venner i fra Fredrikstad. Det er ikke til å unngå at det mimres om "good old days". Vi nevner at for 50 år, i 1966 ble FFK Norgesmester og 5 av mesterne var til stede på Klubbhus på Kurland, Jan Hermansen, Kjell Andreassen, Hans Jacob "Jappen" Mathisen, Thor Spydevold og Per "Snæbbus" Kristoffersen. FFK vant 3-2 over Lyn i finalen og Bjørn Borgen sto for de 2 første målene og forårsaket straffen som Arne Pedersen kontant i nettet. Det var prikken over i-en på en strålende FFK-karriere for Arne.  Han mottok kongepokalen fra Kong Olav V, som forøvrig var medlem av Lyn.(ski) Årene går!

SFK var godt representert med spiller fra den gode tiden på 60-tallet hvor bl. a. kapteinen  på finalelaget fra 1964, Rudolf Lunde var til stede. Det samme SFK-laget hadde tatt bronse i Tippeligaen både i 1964 og -65 og var i Europa cupen i begynnelsen på 70 tallet!

Det var mye snakk om klubbenes historie opp gjennom årene etter at begge ble stiftet i 1903 med 1 mnd. mellomrom. SFK og FFK har bl.  18 Norgesmesterskap sammen og vært i finalen 28 ganger. Antall semifinaler var mann litt usikre på idag, men det var noe som tippet 45 ganger. Med en slik historie er det mye å snakke om.
FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift