Ivrigtreningene starter igjen onsdag 29. august klokken 17.00

Vi fortsetter med ivrigtreningene på onsdager og fredager klokken 17.00. Meld dere på hvis dere vil trene mer og på tvers av alderstrinn. Akademiet for GJ07-GJ09 og keepertreningene starter andre uken etter skolestart

Vi fortsetter der vi slapp i vårmed ivrigtreninger. Treningene er for gutter og jenter på onsdager og fredager fraklokken 17.00 til 18.30 og er beregnet for spillere født mellom 2002 og 2006. 
 
Hovedmålet for ivrigtreningene er å skape et miljø for de av klubbens yngre medlemmer som har en sterk motivasjon for å bli bedre fotballspillere uavhengig av deres nåværende ferdighetsnivå.
 
Ivrigtreningene blir ledet av HUKs meget erfarne og kompetente UEFA B-trenere, Knut Rød og Petrit Hasanaj. Petrit vil i tillegg fortsatt ha ansvaret for HUK-akademiet som tilbys til gutter og jenter født mellom 2007 og 2009. Det kommer separat melding om akademiet som startet mandag 28. august. 
 
 
Treningstider (17 oktober til 9. desember)
Onsdag: 17.00-18.30:           
Fredag:  17.00-18.30:     
 
 
Ivrigtreningen koster 1.000 kroner for perioden fra onsdag 30. august til utgangen av oktober. Send en melding i forkant hvis dere etter første uken ønsker å delta på en prøvetrening.
 
En av HUKs kjerneverdier er at alle som vil skal være med. Det betyr naturligvis også uavhengig av familieøkonomi. Ta kontakt i fortrolighet med arne.thommessen@gmail.com dersom økonomien tilsier at det er behov for redusert eller ingen avgift.
 
Hovedprinsipper for ivrigtreningene
·       Bidra til at Huk får frem spillere som både elsker å spille fotball og har gode individuelle ferdigheter.
·       Skape et miljø for spillere med sterk motivasjon for å bli bedre fotballspillere.
·       Differensiering etter ferdighetsnivå, ikke alder.

Våre treningssponsorer

Grasrotandelen

 
Støtt HUK - klikk logo
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift