Super Bandy, Bading, Is og Is kick-off for 2004

25 ivrige gutter fra 2004-kullet hadde en super kick-off for årets sesong med kombinasjonen bandy, bading, is og is i Moss og Sarpsborg.

25 gutter fra 2004 kullet samt 7 hyggelige sjåfører startet årets bandy-sesong på en lørdag I Moss ishall. Vi fikk 2 supre timer på isen med både Power Skating og hyppige, korte kamper. Det var stor glede og mye iver på banen ! Noen opplevde at skøytene på magisk vis hadde krympa gjennom sommeren. Det satser vi er rettet opp før neste uke. Etterpå gikk ferden videre til det svært rimelige «Badelandhotellet» i Sarpsborg. Der fikk alle gutta brukt sine siste krefter før vi gikk ut og smakte på Sarpsborgs beste pizza etter anbefaling fra utflytta eksperter.

Det ble en fin kveld på byen, og bare en av gutta måtte til legevakta med sprukket leppe. Det var vi fornøyd med. Søndag morgen stilte alle gutta seg i vaffel-kø ved frokostbordet så ingen andre gjester fikk vafler den dagen. Deretter dro vi igjen tilbake på isen i Moss. Trenerne var litt redd for at gutta skulle være litt slappere nå enn dagen før, men det var helt feil. Topp innsats og påfallende høy konsentrasjon og stemning i leiren hele søndagsøkta. Power Skating, kondis-trening, spill-øvelser og kamper ble gjennomført i tettpakket program på nye 2 timer istid. Vi gleder oss til isen kommer på Bergbanen, og kan sterkt anbefale denne kombinasjonen til andre årskull! 

 

 

 

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift