Etterlengtet rekruttseier

Asker 2 har spilt jevnt med flere lag høyt på tabellen i det siste. Når de nå møtte tabellnabo Svelvik ble det seier.

Det med et, igjen, veldig ungt mannskap. Og det - som mot Halsen sist - endte det med 4-3 etter at vinnermålet kom helt på slutten. Men denne gang var det Asker som scoret det avgjørende målet, da Tobias Fromreide satte inn 4-3 i det 90. spilleminutt.

Mot Halsen sist scoret motstanderen åtte (!) minutter på overtid.

Oppgjøret mot Svelvik ble spilt på en litt humpete gressbane, og med til dels kraftig vind preget forholdene spillet i perioder. Men de unge Asker-gutta var med fra start.

Andreas Bohinen Kvernmo debuterte for A-laget mot Tønsberg mandag, og fulgte opp med 1-0 for rekruttlaget bare noen få minutter ut i dette oppgjøret.

Men hjemmelaget, som spilte bevisst på forholdene og hadde en rutinert spiss på topp, snudde kampen med to scoringer før førsteomgangen var halvspilt. Uten at Asker-gutta lot seg prege for mye av det. Tobias Fromreide brakte balanse i regnskapet etter en halvtime, og burde nok holdt det til pause.

Men vertene fikk straffe kort før halvtidshvilen, og satte inn 3-2 til pause.

Dermed måtte Asker 2 jakte i andre omgang. Og med litt medvind og en litt uheldig keeper, ordnet Edin Vukovic 3-3 da han - bokstavelig talt - blåste inn 3-3 fra langt hold. Og det kunne stått seg om inn Roman Fazi hentet frem litt av sin magi i forspillet til Tobias Fromreides andre scoring for kvelden.

Dermed 4-3 og både etterlengtede og fortjente poeng til Askers unge mannskap etter flere gode kamper i det siste.

Laget får neste uke besøk av Eik Tønsberg, som har en gammel kjenning i Fredrik Purser som trener. De har etter en tøff vår, virkelig fått fart på sakene og er nå blant formlagene i avdelingen. Kampen mot Eik spilles på Føyka mandag 3. oktober kl. 18:30.

Svelvik - Asker 2 3-4 (3-2)

Fotball, 3. div. avd. 4:

Mål: 0-1 (2. min.) Andreas Bohinen Kvernmo, 1-1 (10. min.), 2-1 (21. min.), 2-2 (30. min.) Tobias Fromreide, 3-2 (42. min.) (str.), 3-3 (55. min.) Edin Vukovic, 3-4 (90. min.) Fromreide

Asker 2: Richard Bielawski - Nicklas Raaholt, Lars Skarholm, Magnus Klund Dalgaard, Olav Eliassen - Andreas Bohinen Kvernmo, Simen Knoph, Petter Klemetsdal, Sverre Nodland - Roman Fazi - Tobias Fromreide

Innbytter: Patrik Oshaug, Vetle Blikaas, Edin Vukovic, Muhammed Adams

Dommer: Ole Johnny Ulleberg, Skrim