G14 i Falks eliteturnering

Helgen 2-4. sept deltok Falk G14 i Falks Eliteturnering Hummel Cup.

Fredag:
-    Falk - Kärra 10 - 15
Lørdag:
-    ROS - Falk 21 - 18 (9-9 ved pause)
-    Ski - Falk 22 - 10 (10-4 ved pause)
Søndag:
-    B semifinale Eskilstuna - Falk 24 – 14 (11-7 ved pause)
Gutta gjorde seg klare til å barke sammen med noen av Norge og Sveriges beste lag i sin årsklasse denne helgen.
Fredag åpnet de mot Kärra fra Gøteborg. Kampen var tett gjennom begge omganger. Gutta leverte bra kamp og det var ganske tett mellom lagene hele veien. Kärra tok imidlertid regien mot slutten og dro i fra. Selv om sluttresultatet skilte med 5 mål så var dette en kamp de kunne vunnet dersom de hadde hatt en 100% dag, selv om de på ingen måte spilte dårlig.
Lørdag åpnet Falk forrykende mot ROS og ledet 7-2 før Ros begynte å komme til i sine angrep. Til pause stod det 9-9 på tavla. Kampen bølget litt frem og tilbake i andre omgang men mot slutten gled ROS forbi og vant tilslutt 21-18. En veldig god kamp av Falk, men til syvende og sist var det Ros sin storskytter som ble forskjellen når han hadde fått stillt inn skuddarmen.
Mot Ski senere på dagen gikk det ikke fullt så bra. Her slet de mot et tøft Ski-forsvar og gikk til pause liggende under 11-7. Ski fortsatte å ha taket på kampen og gutta tapte til slutt 22-10. I denne kampen fikk ikke gutta ut potensialet sitt og dermed ble det dessverre et klart tap.

Dagen etter ventet svenske Eskilstuna i B-semifinalen. Dette var et meget godt lag og gutta måtte virkelig prestere for å holde følge. Første omgang spilte gutta meget bra og holdt rimelig følge med svenskene. Pauseresultatet var 11-7. I andre omgang fortsatte Falk-gutta å spille godt men Eskilstuna hadde litt mer å gå på, kneppet opp presisjonen og når dommeren blåste av kampen måtte Falk-gutta se seg slått med sifferne 24-14.

Alt i alt ble det 4 tap på Falk, men de ble på ingen måte overkjørt i turneringen, selv om det ble litt store siffer mot Ski og Eskilstuna. Når gutta spiller på det beste er de på ingen måte lett match mot selv disse gode lagene.
Veldig god trening for gutta og kjempeoppløftende for kommende serie og cuper.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift