Jentefotballdagen 2016

Lørdag 17. september arrangerer SFK Jentefotballdagen i Sarpsborg. Alle jenter fra 5-14 år er invitert til en flott fotballdag på Kurland.

Jentefotballdagen i Sarpsborg

Dato: Lørdag 17. september
Tid: 09:00 - 12:00
Sted: Anlegget til SFK på Kurland i Sarpsborg

MELD DEG PÅ HER!

Det er en svak kultur for jentefotball i Østfold, hvor andre idretter dominerer, og det synes som oppfatning at jentefotballen kun er et sosialt tiltak, der det ikke er viktig å legge til rette også for en sportslig satsning. Vi i SFK ønsker å ta ansvaret for å styrke nåværende og etablere et bedre tilbud til alle jenter som ønsker å drive med fotball i Sarpsborgdistriktet. Vi har klare mål om å etablere flere aktive årganger med jenter hos oss på Kurland.

Sarpsborg Fotballklubb inviterer derfor alle jenter til Jentefotballdagen i Sarpsborg. SFKs eget J17-lag arranger en gratis festdag for jentefotballen og vi legger til rette for masse aktivitet på kunstgresset i tillegg til lunsj. Jentefotballdagen i Sarpsborg er for jenter fra 5 til 14 år, alle som spiller og som har lyst til å prøve. 

Vi vil ha et kioskutvalg i teltet vårt på gressmatta! Der kan man få noe kaldt å drikke, noe varmt å drikke eller noe å bite på i tillegg til lunsjen som serveres til jentene.

Program:

09:00 - 09:30 - Oppmøte og registrering, med inndeling i grupper og utdeling av t-skjorter
09:45 - Økt 1 på Kurland Kunstgress. Instruktører er jenter fra J17 hos SFK 
10:30 - Lunsj.
11:15 - Økt 2 på Kurland Kunstgress. Instruktører er jenter fra J17 hos SFK 
12:00 - Avslutning

Påmelding gjøres enten ved å fylle ut påmeldingsskjema her på denne siden HER! eller ved å sende navn på deltager og fødselsdato, sammen med telefonnr til foresatte til enten post@sarpsborgfk.no eller på sms til 48181440. Få også med t-skjortestørrelse på påmeldingen. Vi legger ut størrelsene når vi har fått gått gjennom de vi har.

MELD DEG PÅ HER!

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift