Trøblete re-start på sesongen

Kun ett poeng

Fredag kveld startet sesongen opp igjen etter en langt sommerpause. På et strøkent nytt kunstdekke tok vi i mot HSV, et lag vi beseiret i serieåpningen, men som skulle vise seg som en vanskelig nøtt nå på høsten. 

Kampen startet oppskriftsmessig, hvor vi raskt erobret et spillemessig overtak. Det skal sies at gjestene fikk en noe amputert start på matchen grunnet trafikktrøbbel på veien, men etterhvert fikk HSV fylt opp troppen, og byttet inn de som sto i kø på E6 da kampen startet. Vi tok ledelsen på en dødball, der vi nærmest sto i kø for å sette ballen i mål. Etter flipperspill og klabb og babb var det til slutt Markus Granly som klarte å sende ballen i mål. Etter scoringen fortsatte vi å trykke på, og var nær 2-0 ved flere anledninger. Siste del av første omgang var langt mer jevnspilt, og HSV kom mer og mer inn i kampen. Utligningen skulle også komme, da gjestene kombinerte seg fint gjennom vårt forsvar og satt ballen bak en sjanseløs Burak Ayaz. Nevnte Burak har i løpet av sommeren gått tilbake som burvokter, etter å ha spilt angriper i vårsesongen. Buraks re-omskolering til keeper er en god forsterkning for oss, som gjør at vi nå har to sterke keepere til å konkurrere om plassen. Etter HSVs utligning var det jevnspilt frem til dommer blåste av til hvile. 

Andre omgang startet slett ikke slik vi ønsket, og vi klarte ikke å få det trykket vi ønsket å sette HSV under. I stedet var det gjestene som tok føringen, både 2-1 og 3-1. På stillingen 1-3 så det hele mørkt ut, men vi klarte heldigvis å mobilisere en sluttspurt. Vi skapte en hel del større sjanser, men det var ikke før Markus Granly steg høyest og headet ballen i kontant i mål etter et hjørnespark at vi klarte å få en redusering. Etter reduseringen fortsatte vi å hamre på mot gjestenes mål, og utligningen skulle også komme. Etter et lengre angrep, der vi spilte oss fri ble Mickael Thorvaldsen felt innenfor motstanders 16- meter og dommer pekte kontant på straffemerket. Straffesparket ble kontant satt i nettet av toppscorer Joachim Hansen, som dermed satt sin 13. scoring for sesongen. 

Kampen endte til slutt 3-3, men ble ikke den åpningen vi ønsket på sesongen. All honnør til HSV, som spilte en god match og som viste at de ikke blir noen kasteball resten av sesongen, men vi hadde nok håpet at skulle vist mer spillemessig. Forhåpentligvis var fredagens match en liten vekker for vår del, om at ingen lag i denne divisjonen er enkle å slå, og at samtlige kamper krever fullt trøkk for å ende med seier. Allerede tirsdag venter Trosvik 2 på bortebane. Førstkommende fredag gjester NMBUI Sportsplassen. 

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift