Vel gjennomført Sarpsborg Cup

For andre gang ble Sarpsborg Cup gjennomført. Årets tusenårscup samlet 130 lag fra Norge, Sverige og Danmark!

Gjennom hele helgen har det vært aktivitet på SFKs anlegg på Kurland, samt anlegget til Borgen på Mobakken og Sandbakken. I tillegg har det blitt gjennomført kamper på Sarpsborg stadion.

Det deltok 21 lag fra Sarpsborg Fotballklubb og flere av ungdomslagene gikk videre til sluttspill. Våre lag i barnefotballen har også bidratt til å gjøre turneringen til en opplevelse! Gratulerer alle sammen!

Resultatene finner du her

På Kurland ble det også arrangert åpningsshow med Ullrikke Brandstorp og tryllekunstner og komiker Johannes Lindrupsen. Konferansier var den tidligere storspilleren i SFK og radiokommentator Svend Rene Nygård.

Det å gjennomføre et slikt arrangement krever mye planlegging og dugnadsinnsats.

- På vegne av styret i SFK ønsker jeg å takke turneringsansvarlige Mona Brevik og Beatrice Hammerstad for den innsatsen de har lagt ned sammen med arrangementsgruppa i Sarpsborg Cup. Det stor stor respekt av den innsatsen de har lagt ned i forbindelse planlegging og forberedelser til årets tusenårscup. Jeg vil også rette en stor takk til alle som har deltatt fra SFK. Både spillere og foreldre som har jobbet dugnad. Dere har gjort en formidabel innsats alle sammen, sier styreleder i Sarpsborg Fotballklubb, Pål Marthinsen.

HOVEDSPONSOR

 
 


FØLG SFK PÅ SOSIALE MEDIER

SFK - FACEBOOK

facebook.com/sarpsborg.fotballklubb
SFK - TWITTER
twitter.com/sarpsborgfk
SFK - INSTAGRAM
instagram.com/sarpsborg_fotballklubb

PARTNERE

 
   

STØTTESPILLERE 

   
©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products