Årsmøte Old Boys 2016

Fredag 29 april gjennomførte SFKs Old Boys avdeling sitt årsmøte og avduket også portrett av Finn Johansen.

Årsmøte Old Boys 2016

Fredag 29 april gjennomførte SFKs Old Boys avdeling sitt årsmøte. Som vanlig gikk det stille og rolig for seg, og ble avsluttet med hyggelig sammenkomst. Old Boys viste et underskudd på ca. 30.000 kr, som var et resultat av Old Boys sin gave til klubben i anledning 85. årsjubileumet. Den nye salongen helt innerst i Kenworthyrommet er blitt flittig benyttet og gjør seg meget godt. Finn Johansen ble gjenvalgt som formann, På menyen stod snitter, etterfulgt av kringle og kaffe. I tillegg ovverakte SFK Old Boys et portrett av klubbens æresmedlem Finn Johansen. Portrettet som ble malt av Odin Borgen skal få en fin plass på en vegg i klubbhuset og er en takk for innsatsen Finn har lagt ned for SFK gjennom alle år.

Runar Thøgersen som ovverrakte portrettet på vegne av Old Boys innledet seansen på følgende måte: "Jeg vil først takke styret i Old Boys for at jeg har fått den glede og ære å avduke dette maleriet. Finn er jo tidligere vært avbildet i svart/hvitt foto her i Klubbhuset – først som formann  og senere som klubbens Æresmedlem. Å bli portrettert av en kunstmaler i farger og bli plassert på veggen her i vårt klubbhus - er noe langt – langt mer enn et Æresmedlemskap – mine klubbvenner. Amerikanerne har et helt spesielt uttrykk for noen som er helt ekstraordinær : ”He is second to none”. ”Nummer to etter ingen”. Dvs. Ingen over og ingen på siden. Det er da også min personlige karakteristikk av Finn."

Finn Johansen i SFK:
10 sesonger på A-laget i fotball
11 perioder som klubbens Leder
9 perioder som A-lags Oppmann
11 perioder som øvrig styremedlem – det være seg viseformenn, leder for Ungdomsavd., leder Hus & Bane og ordinært styremedlem 
3 perioder som leder av Old Boys avdelingen – inntil videre

Runar avsluttet med disse ordene: "Kjære Finn. Det er nåtidens ansvar - å ta vare på fortiden – for framtiden. Det ansvaret har Old Boys tatt i dag – ved nå å skal foreta avdukingen av et strålende flott portrett av deg. Et portrett maleri som – håper jeg – skal plasseres ved siden av det flotte maleri av din far. Maleriet av din far ble avduket i 75-jubileumsåret 1978 av Representantskapets ordfører Odd Pettersen - som i sin avdukings tale valgte å betegne Kennworty som klubbens Grandfather og Hans Johansen som klubbens nåværende far. Da er det vel riktig å betegne deg – Finn - som klubbens ektefødte sønn." 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift