3. divisjon: SFK - DFI

Drøbak-Frogn er første motstander som kommer til Kurland denne sesongen.

Sarpsborg FK - Drøbak-Frogn

Solbyen mot Badebyen. Rino Hansen mot Teitur Þórðarson. Østfold mot Akershus.

Det er vel egentlig ikke så mye mer vi vet om Drøbak fra de drøye bakker. Vi har kanskje lest at de kommer med et knippe franskmenn og at julehuset med eget poststempel er åpent hele året. Legger vi til på slutten at de som har levd litt kanskje husker at Momo Latyr Diagne scora mye mål på hue når han spilte for SFK i 2003, så oppsummerer det vår grundige forhåndsevaluering av motstanderen i 3. divisjons andre runde.

Drøbak kommer til Sarpsborg med like mange poeng etter seier i seriestarten. Hjemme på et nyoppusset Seiersten Stadion slo Drøbak en av de på forhånd tippede favorittene til en topp 5 plassering, nemlig hardtsatsende Nordstrand. Rapporten vi har funnet sier vel også at 2-0 ikke var for mye i forhold til spill og sjanser. 

Skal vi ta med alt dette grundige arbeidet i et forhåndstips så kan vi vel konkludere det til det at dette er en av årets nøkkelkamper for SFK, dersom man skal være med å kjempe om plass i neste års regionsliga. For det kommer Drøbak-Frogn til å gjøre. Rett bak klubbene med aller mest ressurser. Vi registrerer at SFK ikke er favoritt til seier på et fristende langoddsenprogram. 
 

3. divisjon avdeling 1 runde 2

Sarpsborg FK - Drøbak-Frogn IL
Lørdag 16. april 2016
Kampstart 16:00
Kurland KG - Sarpsborg

SFKs kamptropp: 
Pål Magnus Stensholt, Ole Ottesen, Stian Thomassen, Joakim Tvedt Vatne, Willy Hagren, Kjell Fredrik Mangset, Simen Økland, Emil Tønnesen, Anders Heramb Johansen, Aleksander Kruse, Harold Mufoncol, Thomas Høyem, Shabani Bushiri, Soleiman Sharifi, Petter Øyrås, Sondre Rørmyr, Mats Olavesen, Daniel Evensen, 

Verdt å lese:
- Teiturs tanker DFI hjemmeside
- Artikkel Drøbak-Frogn - Nordstrand DFI hjemmeside

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift