Seier i serieåpningen

4-2 mot HSV

Fredag kveld var det duket for årets første seriekamp da vi gjestet HSV på bortebane. 

Vi startet kampen best, og tok initiativet fra avspark. Noen småfarligheter ble skapt, men etterhvert jevnet kampen seg noe ut. HSV tok ledelsen etter en dødball etter drøye halvtimen, men kun minutter senere var det balanse i målprotokollen da Markus Granli fant Ola Thorvaldsen stormende fremover i banen. Sistnevnte klinket til med en skyhøy lobb som tilslutt endte i nettmaskene. Etter drøye 40 minutter fant vi igjen nettmaskene, og nok en gang var Ola Thorvaldsen sist på ballen. Stillingen sto seg til pause. 

Planen i andre omgang var å kontrollere det hele inn og motstå vertenes åpningspress i andre omgang, men det ble med planen. HSV utlignet til 2-2, og kampen var igjen helt åpen. Etter vertenes utligning bølget spillet frem og tilbake, og ingen av lagene så ut til å få noe særlig grep om kampen. Halveis ut i omgangen måtte derimot gjestene ty til ulovlige midler for å stoppe Mickael Thorvaldsen, noe som førte til at dommer ble tvunget til å finne frem det røde kortet. Med en mann mer tok vi igjen grep i kampen, og etter 70 minutter fant vi nettmaskene på nytt. Et flott angrep endte med at Mickael Thorvaldsen fikk åpnet målkontoen for året, og vi var igjen i føringen. Kampen ble punktert da Markus Granli satt spikeren i kista og fastsatte sluttresultatet til 4-2 i vår favør. 

Oppsummert en god seriepremiere av oss, men med noe obligatorisk premierekluss. Allerede tirsdag er det duket for årets andre match, da noboene fra Begby kommer på besøk. Vi har noe å revansjere der... 

Kampfakta fra fredagens match: https://www.fotball.no/fotballdata/Kampfakta/?matchId=6387634

 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift