Støttespiller for SFK 2016

Sarpsborg Fotballklubb søker flere støttespillere for å sikre og øke aktiviteten for våre 375 aktive medlemmer under 19 år.

Støttespiller SFK 2016 sesongen

Sarpsborg Fotballklubb søker flere støttespillere for å sikre og øke aktiviteten for våre 375 aktive medlemmer under 19 år. Det siste året har vi økt aktivitetstilbudet på Kurland med 10 tiltak og ønsker fortsette å vokse på aktivitet, samt å bedre denne aktiviteten. 

Sarpsborg Fotballklubb har som mål å ha arrangement for alle klubbens avdelinger, samtidig ønsker vi å ha tilbud om ekstratiltak for alle og fotballskoler i alle skolens ferier. Vi er kommet langt på vei og er fast bestemt på at aktivitet skaper mer aktivitet. Vi har egen fotballfritidsordning for alle fra 3. klasse til 7. klasse. FEST på Kurland har 20 fornøyde deltagere og åpent hver dag i uken. Vi har egen spillerutviklingsmodell med felles økter onsdager for årgangene 2005-2002 og fellesøkt på fredager. Vi har egen utviklingsansvarlig som følger opp aktiviteten i barne og ungdomsfotballen. Vi mener dette er veien til å skape flere SFK-spillere, som skal kjennetegnes med god forflytningsevne og hurtig ballbehandling. Dette arbeidet vil på sikt sørge for at SFK får frem flere gode Sarpsborgborgere med sunne holdninger, som er stolte av å komme fra SFK og som har opplevd masse glede gjennom fotballen og som gjennom samhold har skapt varige vennskap på grønt gress på Kurland. Kanskje vi også får frem flere Thomas-er, Joachim-er, Ina-er eller Moi-er som spiller toppfotball også.

Dersom din bedrift deler våre verdier Samhold, Stolthet og Glede, ønsker å synliggjøres på Kurlands største samlingsplass og ønsker å bidra til å videreføre vårt utviklingsarbeid på Kurland, ta kontakt.

Kontaktperson:
Kent Jonas Trinborg 
tlf: 48181440 
epost: post@sarpsborgfk.no

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift