3 divisjon: Oslojuvelene - SFK

Endelig seriestart! SFK reiser lørdag til Groruddalen for kamp mot juvelene fra Telemark.

Seriestart 2016 - Oslojuvelene

En innholdsrik, kald og resultatvarierende vinter er gjennomført og Sarpsborg Fotballklubb er endelig klar for å kjempe om seriepoeng igjen. Vi er tilbake i toppen av bredden og med en divisjonsomgjøring som skal gjøre toppfotballen bedre som bakteppe, blir dette en spesiell sesong på de fleste områder. Først ut er Oslojuvelene lørdag 9 april klokken 16:00 på Rommensletta kunstgress, i dypeste Groruddalen. 

Oslojuvelene FK ble stiftet i 2004 av Morten Øverland Espeland og Are Enger. Laget består utelukkende av spillere fra Telemark og siden oppstart klatret juvelene raskt fra 8. divisjon til 4. divisjon, rykket ned igjen i 2009 og hadde 2 sesonger midt på tabellen i 5. divisjon. I 2014 rykket de opp til 4. divisjon igjen, før de etter fjorårets andre opprykk på rad altså nå spiller 3. divisjonsfotball. Juvelene har som SFK en stor og bred tropp, og kommer til å stille variert fra kamp til kamp. Med flere spillere med 2. og 3. divisjonserfaring er det nok naturlig å ta som fortusetning at det ikke vil være variert med kvalitet, men at Oslojuvelene vil stille jevnt godt uansett hvem eller hvor mange av de 28 i troppen de har med seg. 

Mest sannsynlig har begge lag lang reisevei til Rommensletta, da Oslojuvelene tidligere spilte sine kamper på Bjølsen. Vi har avreise fra Sarpsborg 13:15 og for å rekke kampstart bør nok telemarkingæne som bor i sentrum ta 5ern til Vestli ikke lenge etter for å rekke kampstart. Vi minner om at det er ledig plass på bussen fra særp for tilskuere. Send sms med navn til Kent Trinborg på 48181440 dersom du ønsker en plass inn. Pris 100 kr t/r.  

Internasjonale bettingsider holder naturlig nok hjemmelaget Oslojuvelene som favoritter. Det lever vi godt med.

3. divisjon runde 1
Oslojuvelene - Sarpsborg FK
Lørdag 09. april 2016
Kampstart 16:00
Rommensletta Kunstgress - Oslo

SFKs kamptropp: 
Pål Magnus Stensholt, Ole Ottesen, Fredrik Stordahl, Stian Thomassen, Joakim Tvedt Vatne, Willy Hagren, Kjell Fredrik Mangset, Simen Økland, Emil Tønnesen, Aleksander Kruse, Harold Mufoncol, Per Marcus Johannessen, Shabani Bushiri, Soleiman Sharifi, Petter Øyrås, Sondre Rørmyr, Mats Olavesen, Daniel Evensen, 

Verdt å lese:
- Oslojuvelenes nettsider
- Artikkel om Oslojuvelene i PD fra 2015
 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift