3 divisjon: Oslojuvelene - SFK

Endelig seriestart! SFK reiser lørdag til Groruddalen for kamp mot juvelene fra Telemark.

Seriestart 2016 - Oslojuvelene

En innholdsrik, kald og resultatvarierende vinter er gjennomført og Sarpsborg Fotballklubb er endelig klar for å kjempe om seriepoeng igjen. Vi er tilbake i toppen av bredden og med en divisjonsomgjøring som skal gjøre toppfotballen bedre som bakteppe, blir dette en spesiell sesong på de fleste områder. Først ut er Oslojuvelene lørdag 9 april klokken 16:00 på Rommensletta kunstgress, i dypeste Groruddalen. 

Oslojuvelene FK ble stiftet i 2004 av Morten Øverland Espeland og Are Enger. Laget består utelukkende av spillere fra Telemark og siden oppstart klatret juvelene raskt fra 8. divisjon til 4. divisjon, rykket ned igjen i 2009 og hadde 2 sesonger midt på tabellen i 5. divisjon. I 2014 rykket de opp til 4. divisjon igjen, før de etter fjorårets andre opprykk på rad altså nå spiller 3. divisjonsfotball. Juvelene har som SFK en stor og bred tropp, og kommer til å stille variert fra kamp til kamp. 

SFK var alene gjennom med keeper, men klarte ikke omsette i scoring. Bortsette fra dette var det første kvarteret spent og jevnt. Kampen åpner seg først opp etter 17 minutter. Det første målet i 3. divisjon gjøres av hurtigtoget Kjell Fredrik Mangset som snappa opp en retur fra keeper. Oslojuvelene utligner til 1-1 etter 31 minutter. Duell i feltet som Stensholt kommer ut for å ta. Burde nok ha stått i mål. Pause i Groruddalen på stillingen 1-1. 

I løpet av andre omgangs første minutter skulle det både vært straffe til juvelene, og det skulle ha vært mål til SFK. Det stod fortsatt 1-1 10 minutter inn i andre omgang når Kjell Fredrik på ny kommer seg fri og får lagt inn til Daniel Evensen som viser at han vet hvor målet stårt. 1-2 til de helrøde fra Sarpsborg. Etter dette gjorde SFK flere bytter. Petter kom inn for Kjell, Emil kom inn for Mats, Simen kom inn for Kruse. I tillegg debuterte Sondre Rørmyr for SFK. Han kom inn for Daniel. Før kampen var over skulle det komme et rødt kort til Oslojuvelene i det 83 spilleminutt. Etter en felling som fratok SFK en mulig scoringsmulighet får Oslojuvelene rødt kort. På det påfølgende frisparket prøver Stian seg fra rett utenfor 16 meteren som etterhvert går i mål etter keepers innvolvering. Litt forskjellige rapporter, men kaptein fikk til slutt scoringen. 

3. divisjon runde 1
Oslojuvelene - Sarpsborg FK
Lørdag 09. april 2016
Kampstart 16:00
Rommensletta Kunstgress - Oslo

Mål:
0-1 Kjell Mangset (17 min)
1-1 Oslojuvelene (31 min)
1-2 Daniel Evensen (55 min - ass. Kjell Mangset)
1-3 Stian Thomassen (85 min)

Advarsler: Stian Thomassen, Joakim Vatne, Daniel Evensen, Simen Økland
Advarsler Oslojuvelene: Eirik Aspaas, Eirik Kvalheim (rødt)

SFKs XI: 
Pål Magnus Stensholt, Fredrik Stordahl, Stian Thomassen, Joakim Tvedt Vatne, Willy Hagren, Kjell Fredrik Mangset (ut 65), Aleksander Kruse (ut 75), Harold Mufoncol, Shabani Bushiri, Mats Olavesen (ut 75), Daniel Evensen (ut 68).

Benken:
Ole Ottesen, Thomas Høyem, Simen Økland (inn 75), Emil Tønnesen (inn 75), Per Marcus Johannessen, Soleiman Sharifi, Petter Øyrås (inn 65), Sondre Rørmyr (inn 68)

Verdt å lese:
- Oslojuvelenes nettsider
- Artikkel om Oslojuvelene i PD fra 2015
 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift