SFK-spilleren, Fair Play og det å bli bedre

103 spillere i samlet i spillerutviklingsøkt på Kurland onsdag kveld. Samlingen i klubbhuset i forkant var trang, men god! Sa du sko?

SFK-spilleren og Fair Play i fokus

Onsdagstreningene hvor våre spillerutviklere legger opplegget og trenerne fra årgangene deltar med gruppene sine, har pågått siden i høst og er et av flere grep klubben har tatt for å samle de enkelte årgangene og etablere en felles blåhvit tråd i utviklingsarbeidet. Spillerutviklerne Dag Frode Bråthen Hultengreen og Jon Egil Johansen holdt onsdag 6. april et 20 minutters innlegg om SFK-spilleren, Fair Play og hva som skal til for å bli bedre, foran en meget lydhør forsamling. Fokus fra spillerutviklere etter dialog med forsamlingen lå på Fair Play og hva det betyr, en bevisstgjøring av hvem som er ansvarlig for utvikling av fotballferdigheter og hva som skal kjennetegne SFK-spilleren. SFK-spilleren skal kort fortalt kjennetegnes som en spiller med rask ballbehandling og stor grad av forflytningsevne. Med dette målet for øye legges øktene opp hensiktsmessig med masse repitisjoner, likevel er det viktig å påpeke at SFKs spillerutviklingsmodell er under etablering, og at innspill tas i mot og bidrar inn i den kontinuerlige evalueringen.

Årgangene 2002-2005 har deltatt i utvikling av spillerutviklingsmodellen til Sarpsborg Fotballklubb sålangt. Den siste måneden har vi avviklet 2001-årgangen fra modellen og involvert vår voldsomt store 2005 årgang. Det betyr at det er opp mot og over 100 spillere i samlet trening på Kunstgresset hver onsdag kveld. I går var det etter en rask opptelling 103 stk i gang på feltet, sammen med 8 instruktører. 
 

Jon Egil var fornøyd med gårdagens oppmøte på hele 103 spillere. Dag Frode var fornøyd med å ha tatt på seg et ekstra lag med klær før økta. :-) Sommeren er ikke kommet riktig ennå!

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift